Pool

Lasse Buhl vinder 9-ball LM Klasse M

Mesterrækken har altid været stærkt besat, og denne weekend i Herlev, hvor 9-ball titlen var på spil, var ingen undtagelse. 7 spillere fra Top 20 på ranglisten, samt et par tidligere DM medaljetagere var med i feltet der talte 15 spillere.
Jævnbyrdigheden er også tydelig på resultaterne, alle spillere tabte mindst én kamp, og alle 4 spillere der var gået direkte i kvartfinalen, med to sejre, tabte deres kvartfinaler. Samtidig var der 10 spillere der mindst vandt halvdelen af alle sæt de spillede.
Sidste års mester, Theis Magle havde en hård dag og måtte se sig slået ud af en godt spillende Per Micki Christensen, der normalt spiller snooker, men 6 mdr. i USA ser ud til at have givet ham en del forbedringer i hans pool spil.
Per Micki taber senere semifinalen 8-7 til Samir Saciri, der som altid har et højt niveau.
I den anden semifinale er Marios Vlaikidis, som ellers tabte 7-8 i første runde og måtte den lange vej omkring et par kampe på tabersiden, oppe imod Lasse Buhl, der er godt på vej tilbage til eliten i dansk pool og for 14 dage siden var i kvartfinalen ved DM 9-ball, men der måtte se sig slået af den mest vindende spiller i dansk pool nogensinde, Kasper Kristoffersen.
Så Lasse er oppe i gear, og vinder også semifinalen med 8-5.
Finalen mellem Lasse Buhl og Samir Saciri bliver samme score, 8-5, og da sidste bal er pottet, står Lasse Buhl tilbage med pokalen i hænderne og titlen som vinder af 2019 Mesterrække Mesterskabet i 9-ball.

Resultater: https://cuescore.com/tournament/2019+-+Landsmesterskabet+9-ball+-+Klasse+M/2955307
Rangliste: https://cuescore.com/ranking/DDBU+Pool+Rangliste/2267704

Relaterede artikler

DM-ugen | spilleplan pr. disciplin og kronologisk rækkefølge

Rune Kampe

Indbydelse til årsmøde 2024

Rune Kampe

Adib Issa vinder AM 9-Ball

SOEREN