Kegler

Søren Søgård Ligaen (Keglebillard)

Som de fleste har bemærket, så har kegleudvalget med primært Anders Henriksen i journalistrollen genoptaget, at lave en opdatering af weekendens kampe. Artiklen udkommer typisk mandag i lige uger, altså dagen efter kampene er spillet.

Vi kunne godt tænke os, at spice referaterne lidt op med flere sjove/pudsige hændelser, som kræver at man har været der for at bemærke. Samtidigt så vil vi rigtig gerne have masser af billeder fra weekenden, så vi har noget vi kan smide på vores artikler.

Så kærer elitespillere, vil i ikke sender billeder og skrive lidt til Anders, Johnny eller jeg på Facebook Messenger. Så skal vi gerne inkludere sjove og/eller pudsige hændelser, og ikke mindst billeder i vores artikler. Lad os sammen gøre artiklerne federe og fylde dem med godt indhold. Alt er velkommen 🙂

 

Med sportslige hilsener

Kent Rifbjerg Erichsen

 

Kegleudvalget består pt. af Johnny Hansen, Anders Henriksen og undertegnede. Vi kommer i løbet af året med nogle “sjove” ting, som jeg er sikker på mange vil værdsætte. Jeg er opmærksom på, at vi skal have en breddemand med i udvalget, da vi alle 3 er elitespillere og derfor ikke repræsentere netop vores store bredde i keglesporten. Så skulle der sidde en keglespiller derude, som gerne vil hjælpe udvalget under DDBU, så er han/hun meget velkommen til at kontakte mig på keglebillard@ddbu.dk.

Relaterede artikler

DM-ugen | spilleplan pr. disciplin og kronologisk rækkefølge

Rune Kampe

Bristol genvandt DM i keglebillard for hold

Niels Hansen

Slutspil | Søren Søgaard Ligaen i 3-Bande Carambole og Keglebillard

Rune Kampe