5-Kegler

5-Kegler: Jonas Raagner vinder 1° Elite Grand Tour 

Den danske 5-Kegleelite indtog i weekenden i Ikast Billard Klub til årets første Elite Grand Tour. Et felt på 26 spillere fra højeste niveau dystede om den nye titel, der er sat som en milepæl for halvsæsonen. Turneringen blev afviklet i coronasikre rammer, hvor klubben var opdelt i zoner og med adgangskort. Politiet – som var kaldt ud pga. en anmeldelse – måtte sande, at alt var til UG i henhold til retningslinjer og protokoller.

Et dobbelt knockout-format med fri lodtrækning gav anledning til overraskelser og dem blev vi ikke snydt for: Unge Jonas Søndergaard ekspederede Henrik Ryholt tidligt ud. Og efter et førsterunde nederlag til en velspillende Tejs Tafdrup, måtte ”back to back” tourvinder Kasper Kristoffersen på tabersiden.

Jonas Raagner ender for første gang øverst på podiet efter en finalesejr over Rune Kampe. Med den gode halvsæson og finalesejren i mente, melder Jonas sig nu ind i kampen om internationale pladser på den danske rangliste.

De samlede resultater blev:

  • 1. Jonas Raagner, CC Brønshøj
  • 2. Rune Kampe, Copenhagen pool & Snooker Club 
  • 3. Thomas Skrøder, BK Nyborg
  • 3. Kasper Kristoffersen, Ikast BK 

Tak til spillere, sponsorer, turneringsleder Michael Klok og Ikast Billard Klub. Især blev det bemærket, at Ikast havde særlig fokus på spillernes sikkerhed. Én spiller fik ikke starttilladelse.

 

Relaterede artikler

I dag er det Den Danske Billard Unions 90-års fødselsdag!

Rune Kampe

DDBU inviterer til afskedsreception for Hanne Rasmussen  

Rune Kampe

5-Kegler | Elite Tour 5 og Mesterrække Øst & Vest samt A-række Vest

Rune Kampe