5-Kegler

Kasper Kristoffersen vinder sensationelt sølv ved EM i 5-Kegler i Randers!

Det var lige ved og næsten for Kasper Kristoffersen ved gårsdagens Europamesterskab i 5-Kegler i Randers, da han i en tæt 5 sæts kamp i finalen måtte se sig slået af den dobbelte Europamester – og en af verdens bedste 5-Kegler spilere – Michelangelo Aniello.

Et stort tillykke til Kasper, som viste stor klasse i sit spil igennem hele turneringen. Dermed blev målet om en medalje indfriet til fulde for DDBU. Når man står så tæt på en EM-titel, som Kasper gjorde i dag, vil der sikkert gå nogle dage, før Kasper også ser sig tilfreds med resultatet. Men alle os andre, vi ser resultatet og den fantastiske sølvmedalje, som en af sportsårets største præstationer, som vi er utroligt stolte af.

Alle 9 danskere klarede cuttet ind i hovedturneringen og blev dermed alle blandt de 32 bedste af de i alt 48 spillere fra hele Europa, hvilket er utroligt flot! Dermed slutter et flot sports år for DDBU og vi står i den grad rustet til at tage udfordringen op i alle discipliner i kommende sæson. Sikket et år!

Her er det samlede resultat for EM i 5-Kegler, hvor man ser René Hendriksen på en 5.plads, Henrik Søndergaard på en 9.plads, Thomas Jæger på en 11.plads, Erling Sjørup på en 12.plads, Johnni Pedersen på en 13.plads – flot drenge!

Ord af Torsten Danielsson

Relaterede artikler

DM-ugen – spilleplan pr. disciplin

Rune Kampe

Flot dansk bronze ved junior-EM

Niels Hansen

Indbydelse til årsmøde 2024

Rune Kampe