5-Kegler

EM 5-Kegler | Danskerne viser højt niveau!

EM 5-Kegler | 2022 | Værket, Randers

Dag 1 

Danskerne er kommet rigtig godt fra start i Randers, hvor EM i 5-Kegler løber af stablen de næste 4 dage. De to første dage går med kvalifikation, via 3-mands puljer, til fredagens knockout kampe.

Danmark er repræsenteret med 9 spillere som alle var i ilden mindst én gang på åbningsdagen – dette blev til i alt 12 sejre og 4 nederlag. Det lover godt for videre deltagelse og et fint udgangspunkt for en god seedning til fredagens knockout kampe.

Dag 2

De danske 5-Keglespillere fortsætter den gode stime ved EM på Værket i Randers. Alle 9 gik videre fra puljespillet, hvoraf 6 danske spillere kvalificerede sig til i lørdagens 8-dels finaler. Det bliver et mere åbent og spændende EM i år, med alle 4 italienere samlet i den nederste halvdel af lodtrækningen. Danmark står med gode medaljechancer i år.

Alle kampene kan ses live på Kozoom.com. Dette kræver en udfyldt formular med navn og e-mail. Det er ganske gratis, og tager kun få minutter. Det giver også adgang til 4 skomarborde, som kører DM sideløbende i samme spillehal.

Resultater og info: https://www.eurobillard.org/events/ec%205pins%20ind-288.html

Stævnefotograf: Marianne Mortensen

Ord fra sekretariatet.

Relaterede artikler

Digitalt program DM i Billard

Rune Kampe

DM-ugen | lørdagens streaming (FINALEDAG SKOMAR), resultatformidling og praktiske spillerinformationer vedr. de klassiske discipliner

Rune Kampe

DM-ugen | Kasper har 24 DM-guldmedaljer i Pool: Men i 5-Kegler genfandt jeg glæden ved billard!

Niels Hansen