5-Kegler

5-Kegler | EM starter i dag!

DDBU inviterer til billardfest i Randers!

Europamesterskabet i 5-Kegler

Kom og vær med til et brag af en billardfest, når DDBU i samarbejde med Randers og Sport Event Denmark, byder velkommen til Europamesterskabet i 5-Kegler i Ridehuset på Værket i Randers fra d. 4.-7. august.

Der er gratis adgang alle dagene og spilletiderne ses på EM hjemmesiden www.em-5-Kegler.dk – og konkret her: www.em-5-Kegler.dk/timetable

Der er gratis parkering på Værket og der kan købes mad og drikkevarer i selve spillesalen. Benyt denne enestående mulighed for at se sublim billard i særklasse og heppe på de 9 danske spillere i en af billardsportens flotteste og mest ekvilibristiske discipliner.

Det er en unik lejlighed til at opleve Europas og dermed nogle af verdens bedste 5-Kegler spillere i kamp om den ærefulde titel som Europamester. De 2 italienske superstjerner Andrea Quarta og Michelangelo Aniello er at regne blandt topfavoritterne – men de 9 deltagende danskere kan på en god dag hamle op med selv disse to herrer!

DDBU ser gode chancer for danske medaljer.

Ialt deltager 48 spillere fra hele Europa i de smukke kulisser i Ridehuset på Værket.

De danske deltagere:

Kasper Kristoffersen

Erling Sjørup

René Hendriksen

Henrik Ryholt

Henrik Søndergaard

Jonas Raagner

Thomas Jæger

Johnni Pedersen

Thomas Andersen

DM i Skomar

Ligeledes i Ridehuset og på samme tid som EM i 5-Kegler, dyster 64 af Danmarks bedste Skomarspillere om titlen som den første officielle danske mester i Skomar, så der er virkelig noget at se på i disse 4 intensive dage med billard i topklasse!

​DDBU´s hovedsponsor Søren Søgaard A/S stiller med 4 helmatch Super Royal Caramboleborde i verdensklasse og 4 halvmatch Skomarborde i allerbedste kvalitet med 50 mm skifer og varme.

Følg bord 1 live på Youtube via dette link: https://www.youtube.com/watch?v=BmOx9lkox3U

Resultater for EM

Livestream: https://www.kozoom.com (opret en profil på Kozoom, det er gratis)

Bord 1 på Youtube

Relaterede artikler

Vinderne fra DM-ugen

Niels Hansen

Digitalt program DM i Billard

Rune Kampe

DM-ugen | lørdagens streaming (FINALEDAG SKOMAR), resultatformidling og praktiske spillerinformationer vedr. de klassiske discipliner

Rune Kampe