Skomar

Stadig ledige pladser til SKOMAR CHAMP – THE OPEN!

Her 21 dage før det går løs i Frihedens Idrætscenter er 228 kø’ister foreløbig på tilmeldingslisten! Det bliver i særdeleshed en gyser på finaledagen til kvallen, hvor de skrappeste finder vejen til SKOMAR CHAMP – FINAL 16 i Pakhus 11.

Én ting er sikkert, det bliver hyggeligt og spændende og der bliver mandefald blandt favoritterne samt store overraskelser præcis som sidste år, da vi kører med fri lodtrækning uden seedning hele vejen.

I øvrigt er det dejligt at se så mange klubspillere på tilmeldingslisten og det gælder faktisk alle niveauer, discipliner og køn. F.eks. stiller KBK med et solidt hold til holdkonkurrencen og mon de kan give forhåndsfavoritterne Mimers, Snoopy, Slukefter og Smut Inn kamp til stregen? Det og meget mere bliver vi klogere på i uge 52!

Og husk også, at vi har et særligt tema kørende med sidepræmier til kvalifikationen, med bl.a. en holdkonkurrence, hvor du og din klub, værtshus eller boligforening er med til at samle point ind til holdet.

Hvis du er fristet til at være med til SKOMAR CHAMP, kan du blot tilmelde dig her: Turneringsplan-for-Skomar-Champ-2.pdf (dendanskebillardunion.dk)

Relaterede artikler

Servicemeddelelse fra Skomarudvalget

Rune Kampe

SKOMAR CHAMP 2023 | LARS LOUI OLSEN ER NY CHAMP!

Rune Kampe

Snart går startskuddet til SKOMAR CHAMP – FINAL 16!

Rune Kampe