Skomar

Skomarfest som lækker juleferie-tradition!

Sidste år blev den største mediedækkede begivenhed nogensinde indenfor dansk Skomarhistorie afviklet, og vi fik kåret den første SKOMAR CHAMP! Nu skal succesen gentages og der er kridtet op til en ægte dansk årlig juleferie-tradition!

Der er dømt intens spænding, massiv TV-dækning og et brag af en folkefest, når der igen blændes op for mestermøde i den ældgamle folkekære værtshus-disciplin, som de fleste danskere har prøvet at spille.

TV 2 Sport er på plads med minimum 10 timers direkte transmission, når spillere, festglade tilskuere, kommentatorer, sponsorer, teknikere og journalister summer omkring billardarenaen, tribunen og VIP-pladserne.

Michael Ørbeck Couriol og Daniel Kandi er med igen i år som konferencier og DJ, hvilket sørger for god stemning og musik.

Skomar-disciplinen rummer et enormt potentiale til at kunne både samle, pirre og underholde danskerne i hyggelige rammer, hvad enten man er spiller, tilskuer eller sidder hjemme foran skærmen.

SKOMARBILLARD er intensitet, spænding, koncentration, teknik, taktisk snuhed og en psykologisk duel på nerver mellem de to kombattanter på det grønne klæde. Én fejl kan koste alt, og ét stød kan afgøre en kamp. Der er lagt fælder ud for begge spillere og alt afgøres på cirka 15 minutter.

 

SKOMAR CHAMP – THE OPEN (kvalifikationen) afvikles på 6 nye Søren
Søgaard halvmatchborde i Frihedens Idrætscenter fra den 14. – 17.
december 2023

SKOMAR CHAMP – FINAL 16 løber af stablen i Pakhus 11 på Østerbro i
København den 27. & 28. december 2023 i festlige dart-inspirerede
rammer

Tilmeld dig her efter den 1. november kl. 17.00

Turneringsplan

Relaterede artikler

Vinderne fra DM-ugen

Niels Hansen

Digitalt program DM i Billard

Rune Kampe

Kom og se 12 danske mesterskaber og gå ikke glip af hyggen ved at deltage i jubilæums- og DM-banketten!

Rune Kampe