Skomar

Servicemeddelelse fra Skomarudvalget

Skomarudvalget udskyder DM 4-mands hold til næste sæson.

Det er der flere årsager til.

Vi har brugt mange kræfter på SKOMAR CHAMP, og vi kommer i den kommende tid til at bruge mange kræfter på DDBU’s store 90 års jubilæumsstævne, som finder sted under DIF’s DM-ugen i uge 25.

Dertil kommer, at det ikke er lykkedes os at finde en oplagt finalevært til DM-stævnet for 4-mandshold (Copenhagen Pool & Snooker flytter lokaler fra maj i år).

En mulighed var derefter at spille under DM-ugen, men DM-ugen kan ikke huse både hold og individuelt. Det har vi ikke bordkapacitet til, og det bliver også for bøvlet i forhold til, at nogle vil spille andre discipliner.

Det er vi selvfølgelig meget ærgerlige over!

Omvendt ser vi det som en fin mulighed for at kigge konceptet grundigt igennem – og at give det et nødvendigt servicetjek. Det var jo netop også en prøveballon, og vi har fået en masser af god feedback fra jer spillere, hvilket vi er glade for.

Den oprindelige idé var et samlet projekt for både eliten og bredden, som var reguleret med restriktioner ift. tidligere resultater. Det lykkedes vi aldrig rigtig ikke med. Det blev alt for elitemindet.

Konceptet skal derfor gentænkes og opdeles i elite og bredde.

Vi vil fokusere på en breddeliga på hyggeplan med rimelige distancer ift. rejser. Vi mangler i den forbindelse også tilbud til de mange nye klubber i DDBU, og dem vil vi bl.a. gerne skræddersy noget til.

Omvendt laver vi nok en benhård elitedivision, som i første omgang nok opdeles i øst og vest med et DM-finalestævne.

Begge tiltag bliver igen åben for billardklubber, boligforeninger og værtshuse (Skomar Klub Danmark og DDBU-regi).

Og begge tiltag med opstart efter sommerpausen.

Afslutningsvis kan I godt sætte kryds i kalenderen til uge 25, hvor DM individuelt vil løbe af stablen under DM-ugen. Der forventes plads til 128 deltagere – og igen i år, får vinderen tildelt en plads til SKOMAR CHAMP – FINAL 16 2024.

Mere info herom følger…

Med Sportslig Hilsen – Skomarudvalget

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Digitalt program DM i Billard

Rune Kampe

Kom og se 12 danske mesterskaber og gå ikke glip af hyggen ved at deltage i jubilæums- og DM-banketten!

Rune Kampe

DM-UGEN | SØREN SØGAARD TIPPE-KONKURRENCE

Rune Kampe