Pool

Spanggaard vinder anden DPT i træk

Bristol Odense var vært for DPT4, som var den sidste I 2022/23 sæsonen. Der var meget at spille om til denne DPT med pladser til Masters og Nordisk Mesterskab på spil.  Første runden bød på mange favoritsejre og to hill-hill opgør der så Jeremy Gajeto vinde 9-8 over Jens Hytting mens Stanislav Stanev snuppede en 9-8 sejr over Frederik Schelde Madsen.

Vinderkvalifikationen diskede op med nogle rigtig gode kampe hvor Alan Conway, Martin Brackenbury, Lasse Buhl og Samir Saciri sikrede sig deres pladser i kvartfinalen. Der var forholdsvis overbevisende sejre i taberkvalifikation til Stanislav Stanev, Mathias Spanggaard og Rene Bak, mens Frederik Madsen slå DPT3 finalist Jeremy Gajeto med 9-8.

Lodtrækningen til kvartfinalen så således ud:

Alan Conway v Frederik Schelde Madsen
Lasse Buhl v Stanislav Stanev
Martin Brackenbury v Rene Bak
Samir Saciri v Mathias Spanggaard

Alan Conway og Lasse Buhl vandt deres respektive kampe, mens Rene Bak vandt 9-6 og Mathias Spanggaard 9-7. I semifinalen mellem Lasse Buhl og Alan Conway var det Lasse der kom bedst fra start og da Conway brændte en 9’er for at komme på 3-3, lykkedes det Lasse at få overtaget i kampen og han løb med en 9-6 sejr. Rene Bak var også varm fra kampstart, men et stød virkede til at vende kampen lidt på hovedet. Rene ført 4-3 og havde en forholdsvis nem 9’er til midten. 9’eren fangede hulkanten og blev på bordet. Herfra var det Mathias der havde momentum og han sikrede sig en finaleplads med 9-6.

Der var så lagt op til en spændende finale mellem Lasse Buhl, som gik efter sin første DPT-sejr og Mathias Spanggaard som forsøgte at vinde sin 2. DPT i træk. Lasse fortsatte det gode spil fra semifinalen og tog en tidlig føring. Spanggaard svarede dog godt igen og de fulgtes ad hele vejen til 8-8. I det sidste og afgørende sæt havde begge spillere chancen for at tage sejren, dog var det Spanggaard der sikrede sig 1. pladsen og dermed sin anden DPT i træk og dermed også en plads til Nordisk Mesterskab ved sin 2. plads på DK-ranglisten. Alan Conway og Rene Bak har ligeledes sikrede sig en plads til Nordisk Mesterskab via DK-ranglisten med hhv. 1. og 3. pladsen på ranglisten.

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

DM-ugen | spilleplan pr. disciplin og kronologisk rækkefølge

Rune Kampe

Indbydelse til årsmøde 2024

Rune Kampe