Pool

Mickey Krause og turen til USA – part I

DDBU Pool fokuserer her i efteråret på at give billardspillere og tilskuere et indblik i Mickey Krauses tur til USA og derfor bliver der lavet en lille artikelserie med Mickeys amerikanske bedrifter, som jeg som formand håber, at du som læser vil interessere dig for.

Efter et flot spillemæssigt forår i 2020 så Mickey Krause forventningsfyldt mod en sommer og et efterår i ”The Land of Opportunity”, USA, som følge af Mickeys ønske om at tage skridtet ind i de professionelles rækker. Det uforudsigelige skete desværre med epidemiens indtog og forventningen blev omsat til en enkeltbillet tilbage til Danmark, indtil foråret 2021, hvor verdenen for alvor begyndte at åbne op igen!

Mickeys 5. plads til VM Scotch Double (to-mandshold 9-ball), sammen med makkeren Bahram Lotfy, cementerede, at Mickey er på rette vej, og at vejen til USA igen skulle forsøges. Denne gang med et væsentligt bedre udgangspunkt, da Mickey i starten af august endeligt fik amerikansk jord under fødderne. Mickey har sidenhen taget muligheden for at rejse rundt og spille pool med (og mod) to absolutte verdensklassespillere, amerikanske Skylar Woodward samt filippinske Roberto Gomez, samt en lang række andre spillere. Mickey deltog d. 26. august i Texas Open, hvor han bl.a. slog den japanske superstjerne Naoyuki Oi samt Roberto Gomez, og sikrede sig en flot 3. plads samt 500 dollars i præmiepenge.

Alt i alt god opvarmning for Mickey op til september måneds store main event, US Open, der starter i dag, d. 13. september, på Harrahs Resort, Atlantic City, NJ. Mickey spiller første kamp mod amerikanske Carlin Sanderson kl. 16, dansk tid (kl. 10 ET). Kampene kan følges her og bord 1 vises også på Viaplay samt highligts fra bord 2 vises på Matchroom Pools YouTube kanal. Bahram Lotfy deltager også og spiller ligeledes hans første kamp kl. 16.

September og oktober bringer på flere turneringer for Mickeys vedkommende, herunder Predator Michigan Open og en større turnering i South Carolina. Og mon ikke, at Mickey får flere turneringer ind under huden, imens han turnerer USA tyndt!

Jeg skulle hilse fra Mickey og sige mange tak for opbakningen til alle jer der læser med og som hepper på ham undervejs! Han sætter pris på hver og én og er glad for at kunne repræsentere DDBU og Danmark.

Fra DDBU skal der i hvert fald lyde et kæmpe stort held og lykke til både Mickey og Bahram – Vi hepper hele vejen!

 

Ord af Helene Krogsgaard Mikkelsen, Formand for Pooludvalget

 

 

 

 

Relaterede artikler

Mathias Spanggaard til EM i pool

SOEREN

Vinderne fra DM-ugen

Niels Hansen

Mickey Krause vinder første WNT event

SOEREN