Nyheder Pool

Mickey Krause spiller på TV-bordet ved US Open kl. 17

Sikke en start der har været på US Open for de to danske spillere, Mickey Krause og Bahram Lotfy!

Indtil sent i går havde begge spillere avanceret på vindersiden, bl.a. slog Mickey den amerikanske Mosconi-spiller Billy Thorpe i en meget tæt kamp, der endte med cifrene 11-10. En super flot skalp af Mickey, som derfor skulle møde vinderen i kampen mellem landsmanden Bahram Lotfy og Suad Kantarevic. Bahram vandt kampen overbevisende 11-3 og Mickey var derfor næste udfordring.

Den kamp blev spillet kl. 23.15 dansk tid i går, og her trak Mickey sig sejrrigt ud 11-9 og sendte derfor Bahram på tabersiden, dog heldigvis – set med danske øjne – stadig med mulighed for avancement!

Mickey møder i dag Aloysius Yapp fra Singapore – Yapp tog i går en stor skalp, da han slog den nuværende US Open mester, Joshua Filler, overbevisende 11-4. Der er ingen tvivl om, at vi har en meget spændende kamp i vente mellem Mickey og Yapp, og for danske poolfans er vi blevet ekstra begunstiget, i det Matchroom Pool har valgt, at denne kamp skal spilles på TV-bordet, Bord 1. Kampen kan i Danmark ses via Viaplay Sport og spilles kl. 17 dansk tid (11 ET, USA).

Bahram står overfor en svær kamp, da amerikanske Skylar Woodward, tidl. Mosconi vinder og MVP, er hans næste modstander. Den kamp spilles også i dag kl. 17.10, desværre ikke på TV, men kan følges via livescore her.

Vi kipper med flaget og DDBU ønsker begge spillere held og lykke!

 

Ord af: Helene Krogsgaard Mikkelsen, Formand for Pooludvalget

Billeder af V. Rochefort, Matchroom Pool

 

Relaterede artikler

Den Danske Billard Union har mistet en stor personlighed

Rune Kampe

DDBU løfter sløret for Skomar Champ 2023!

Rune Kampe

Nyt udvalg for Carambolesporten

Rune Kampe