Pool

Andreas Madsen vinder DPT-3 på ”hjemmebane”

I weekenden den 13-14. januar var Randers Pool Clubs hyggelige lokaler vært for sæsonens tredje DPT, men til gengæld årets første eliteturnering. Hele 28 spillere var tilmeldt, men en corona sygemelding på dagen reducerede antal deltagere til 27, men det var stadigvæk det højeste antal deltagere i flere år.

Feltet var en god blanding af de forskellige niveauer i dansk pool, helt nye spillere og et dejligt gensyn med de to gamle koryfæer, Jesper Hansen og Kasper Løkka. Andreas Madsen var hjemme fra Italien og var klubløs og blev derfor hurtigt meldt ind i Randers Pool Club så han kunne deltage.

Første runde bød ikke på de store overraskelser, men dog en del tætte kampe, bl.a. skulle Lasse Buhl kæmpe hårdt for en 9-8 sejr over den nye spiller fra Aarhus Mehmet Dursun. Jesper Hansen og Kasper Løkka var ikke kommet for at sludre, og begge spillede sig direkte i kvarten på vindersiden, på bekostning af bl.a. Alan Conway og Mathias Spanggaard! Afviklingen af turneringen gik rigtig godt og det lykkedes at holde tidsplanen trods de mange tætte kampe.

Lodtrækningen til søndagens kvartfinaler gav følgende kampe:

Jesper Hansen mod Alan Conway

Lasse Buhl mod Stanislav Stanev

Andreas Madsen mod Samir Saciri

Kasper Løkka mod Kim Sandhøj

Alan fik revanche mod Jesper Hansen som tidligere havde sendt ham en tur på tabersiden. Lasse og Andreas vandt begge ret overbevisende, mens Kasper Løkka skulle grave dybt og kæmpe sig tilbage fra 0-5 mod Kim og vandt en ægte gyser 9-8. Begge semifinaler var meget velspillede og det var Alan og Andreas der snuppede finalepladserne med hhv. 9-6 og 9-5 sejre.

I finalen følges de to spillere ad langt hen vejen inden en brændt 9’er fra Alan giver Andreas lidt momentum og han tager til sidst sejren 9-6.

Tak til de frivillige hjælpere fra Randers Pool Club for at sørge for at stævnet blev afholdt i en god atmosfære og sørge for at få lavet mad til deltagerne mellem kampene.

Relaterede artikler

Mathias Spanggaard til EM i pool

SOEREN

Vinderne fra DM-ugen

Niels Hansen

Mickey Krause vinder første WNT event

SOEREN