Nyheder Snooker

NORDISK MESTERSKAB I SNOOKER KOMMER TIL KØBENHAVN

Pressemeddelelse:

NORDISK MESTERSKAB I SNOOKER KOMMER TIL KØBENHAVN

Skrevet af Rune Kampe

Copenhagen Pool & Snooker Club byder i samarbejde med Den Danske Billard Union velkommen til Nordisk Mesterskab i snooker 2020, hvor fem nordiske lande tørner sammen om medaljer. Mesterskabet udspiller sig i rammerne omkring Copenhagen Pool & Snooker House på Bernhard Bangs Allé 31 Frederiksberg i København – fra tirsdag den 14. januar kl. 19:00 og frem til finaledagen lørdag den 18 januar.

Landenes otte bedste dyster om titlen og blandt aktørerne er den forsvarende danske og nordiske mester MR.147 a.k.a Daniel Kandi. Han må på hjemmebane anses som svag favorit i et stærkt felt, der også rummer andre favoritter fra bl.a. Finland, Sverige, Island og Norge.

Under DM 2018, formåede Kandi at lave et såkaldt ”maximum break” på 147 point – til stor jubel for alle fremmødte. Breaket og stemningen blev filmet og røg en tur rundt i den danske og internationale medieverden.

At lave et 147 break i snooker er unikt, og noget at det største en snookerspiller kan opleve i karrieren – meget få oplever det i deres liv, hverken som spiller, dommer eller tilskuer; fortæller Head-referee Hans Peter Roth, der selv har til opgave at holde styr på dommerstaben, sørge for dresscode, etik og at al sportmanship går “helt efter bogen”, i det traditionsrige spil, hvor netop disse emner er i fokus.

Kommerciel ejer og eurosportkommentator Henrik Kaj Hansen samt turneringleder og formand for Copenhagen Pool & Snooker Club, Allan Bruun, byder alle gæster velkomne med gratis entré.

Relaterede artikler

Praktiske spillerinformationer vedr. de klassiske discipliner: Keglebillard, Carambole og 5-Kegler

Rune Kampe

Nyhedsbrev juni 2024

Rune Kampe

DM-ugen | Kasper har 24 DM-guldmedaljer i Pool: Men i 5-Kegler genfandt jeg glæden ved billard!

Niels Hansen