Information Nyheder

DDBU søger ny kasserer!

Er du eller dit klubmedlem DDBU´s nye kasserer?

DDBU´s kasserer Jan Bemmann vil gerne på det kommende årsmøde d.9. juni afløses og give plads til nye kræfter på denne vigtige post i organisationen.

Den nye kasserer indtræder i bestyrelsen og i forretningsudvalget, hvor sidstnævnte er det udvalg, som udfører den af årsmødet og bestyrelsen vedtagne politik og beslutninger.

DIF Økonomi er DDBU´s bogholderi og udfører alle de regnskabsmæssige opgaver såsom bogføring, rapportering, betalinger, bankafstemninger osv.

Kassererens opgaver er:

  • Godkende betalinger, hvilket foregår automatisk per mail fra DIF Økonomi, som sender hver betaling til godkendelse af 2 FU medlemmer.
  • Udarbejde budget i god tid inden et nyt kalenderår sammen med de øvrige FU medlemmer
  • Hver måned sender DIF Økonomi en månedsbalance, som viser forbrug i forhold til budget, afvigelser m.v. som videresendes til de 9 udvalgsformænd, hvor der kontrolleres, at der ikke er overforbrug.
  • Kvartalsvis orientere de interne revisorer om den aktuelle finansielle situation via en kvartalsbalance udarbejdet af DIF Økonomi
  • Deltage i årets interne og eksterne revisionsprocesser i samarbejde med E & Y (Ernst og Young) og det øvrige FU.
  • Deltage aktivt i bestyrelsesmøder og forretningsudvalgsmøder

Kontering af bilag og alle praktiske regnskabsmæssige arbejdsopgaver, som ikke varetages af DIF Økonomi, udføres af DDBU´s Sekretariat.

Forventet ugentligt tidsforbrug: 2-3 timer plus 6 årlige bestyrelsesmøder og 6 årlige forretningsudvalgsmøder. Møder afholdes for ca. 50%´s vedkommende virtuelt via TEAMS og resten fysisk.

Du behøver ikke at være uddannet bogholder, revisor eller lignende – men du må gerne have flair for tal og kunne læse budgetter og regnskaber. 95% af arbejdet er automatiseret eller udføres af DIF Økonomi eller Sekretariatet.

Er det noget for dig? Så tøv ikke med helt uforbindende at kontakte DDBU´s Formand Torsten Danielsson på 53801133 eller formand@ddbu.dk, som gerne svarer på spørgsmål.

Relaterede artikler

Lukas og Daniel kæmper for medaljer til Danmark

Niels Hansen

Dion Nelin uhyggelig tæt på sensationen ved EM

Niels Hansen

Kom til åbent hus i Haderslev Billard Klub

Rune Kampe