Information

Til DDBU´s medlemsklubber:

Opdaterede retningslinjer fra Kulturministeriet

Kulturministeriet har netop opdateret retningslinjerne for afholdelse af idrætsaktiviteter udendørs og indendørs. Rettelserne er få, og du kan få overblikket her.

Den seneste politiske aftale vedr. COVID19 blev indgået den 9. juni. For idrætten er justeringerne små med fokus lempede forsamlingsforbud, krav om coronapas og fjernelse af krav om brug af mundbind. Der er desuden lavet en tidsplan for lempelse af retningslinjerne for større arrangementer.

Her får du et overblik over justeringerne:

Forsamlingsforbud

  • Forsamlingsforbuddet er nu 100 indendørs og 500 udendørs.
  • Den 1. juli hæves det indendørs forsamlingsforbud til 250 personer og den 1. august ophæves det, så det både indendørs og udendørs er 500.

Coronapas

  • Der er fortsat krav om coronapas for alle aktive +18 årige (ikke trænere og frivillige) i indendørs lokaler. Foreninger kan fortsat tjekke det ved stikprøvekontrol.
  • Kravet lempes ved kun at gælde for lokaler, hvor der dyrkes idræt og ved længere ophold i omklædningsrum. Kravet gælder derfor ikke ved sociale aktiviteter og foreningsaktiviteter i klubhuset.
  • Gyldigheden af en coronatest (PCR) hæves til 96 timer pr. 1. juli. GYldigheden af en kviktest vil fortsat være 72 timer.
  • Kravet om coronapas i idrætten indendørs ophæves den 1. august.

 

Relaterede artikler

Efter ønske på årsmødet – kommer hermed et specificeret eventregnskab på SKOMAR CHAMP 2023. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Forretningsudvalget på formand@ddbu.dk

Rune Kampe

Nyhedsbrev juni 2024

Rune Kampe

Kom og se 12 danske mesterskaber og gå ikke glip af hyggen ved at deltage i jubilæums- og DM-banketten!

Rune Kampe