3-Bande

DM 3-BANDE CARAMBOLE DEN 10.-12. JUNI 2022 i BRISTOL ODENSE

Den Danske Billard Union og Bristol-Odense afholder det danske mesterskab i 3-Bande Carambole fra den 10. til den 12. juni 2022 i klubbens lokaler i Odense.

Vi glæder os til at se eliten hen over en forlænget weekend, hvor der er garanti for spændende dyster om DM-titlen.

Mange prominente navne dukker op blandt de 16 spillere, som har kvalificeret sig til mesterskabet via sæsonens tour-system.

Dion Nelin: Gennem alle tider Danmarks bedste 3-bandespiller. Ni danske mesterskaber – 2 sejre i World Cups, 2 VM-titler sammen med hhv. Hans Laursen og Jacob Haack-Sørensen. Desuden flere individuelle podieplaceringer ved EM, VM og World Cups.

Tonny Carlsen: 6 danske titler, samt en smuk buket af podieplaceringer fra EM, VM og World Cups.

Tonny og Dion er de to eneste danskere, der i nyere tid – og med en vis succes – har satset på en karriere som fuldtids billardspillere.

Jacob Haack-Sørensen, Thomas Andersen: To talentfulde og seriøse spillere, der begge kan smykke sig med flere DM-titler, samt gode præstationer og placeringer internationalt – Jacob med et delt VM (sammen med Dion) i midt-90´erne. Og begge aktive på højt internationalt niveau.

Brian Zola Arbo Hansen, Brian Knudsen: To spillere med et kæmpe potentiale, der ikke fuldt ud er blevet forløst nu, hvor de begge er i 40´erne. Begge har dog gjort sig fint gældende gennem årene med hver tre danske mesterskaber. Inspirerende og underholdende spillere, der begge to kan blande sig i medaljestriden, hvis de rammer deres topniveau.

Sidste mand med et DM på CV´et er Allan Schrøder, som muligvis ligger 5 % under topspillernes niveau; men til gengæld er en farlig modstander for alle, med en benhård ”never-give-up” attitude her spilles og kæmpes, til ballerne ligger stille efter sidste stød.

Resten af feltet udgøres af solide, rutinerede folk, samt en enkelt ungersvend, der lige fortjener et ord med på vejen: Lukas Mortensen, der for 6 uger siden vandt EM u21 i Biathlon (to kamp: 5-kegler og 3-bande), hvor han dannede makkerpar med Jonas Søndergaard.

Og så må vi heller ikke glemme det lokale håb fra Bristol Odense: Tommy Magnussen.

Han har haft stor fremgang i sæsonen, hvor han har formået at udvikle sit spil, således at han har kvalificeret sig til dette års DM Finalestævne i Bristol Odense.

Følg kampene på nedenstående link

DM program

Puljekampene

K.O. Kampene

Finale res

LIVESTREAM

Fredag den 10/6-22

 

Bord 1 : https://youtu.be/jj-6Wd5zQD4

Bord 2 : https://youtu.be/6hN-ekjZ6A8

Bord 3 : https://youtu.be/FWnRx8v4KEQ

Bord 4 : https://youtu.be/zXKhiFONk4E

Lørdag den 11/6-22

 

Bord 1: https://youtu.be/PhJWUbFN38Q

Bord 2: https://youtu.be/5rvIsCSp9qE

Bord 3: https://youtu.be/tM2ersVSa50

Bord 4: https://youtu.be/zLwkPfg1zJY

Søndag den 12/6-22

 

Semifinale 1

Bord 2: https://youtu.be/7Br5HPHdRUI

Semifinale 2

Bord 4: https://youtu.be/nQkSidig3Rs

Finale

Bord 3: https://youtu.be/bOvDYs7G6Lg

Se nedenstående praktiske informationer i flere sider:

Program-3-bande-dm-2022-3

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

Tilmelding til Nordisk Mesterskab i 3-Bande Carambole

Rune Kampe

Lukas og Daniel kæmper for medaljer til Danmark

Niels Hansen