3-Bande

3-Bande | Charlotte Sørensen vinder DM 

Charlotte Sørensen kan kalde sig Danmarksmester i 3-Bande Carambole for første gang i karrieren, efter at hun i weekenden tog titlen fra billardkoryfæet Marianne Mortensen.  

Som tidligere dobbelt europamester i Pool og mange gange Danmarksmester i Keglebillard, har Charlotte kastet sig over en ny disciplin, nemlig 3-Bande Carambole.  

Den dygtige all-round-spiller er kendt for sin altid seriøse tilgang og har aldrig været bange for nye udfordringer. Hun har på kort tid tillært sig en masse systemer og fået ny viden og inspiration via instruktion i både ind- og udland samt mentaltræning af Jørgen Ravnholt. Det, at gå fra en pocket-disciplin til 3-Bande Carambole er nærmest uhørt, og uden sammenligning de billarddiscipliner, som ligger længst fra hinanden, både teknisk, taktisk og ren mentalt. 

Talentet Nanna Petersen tabte 2 tætte kampe til Marianne Mortensen som kunne have endt anderledes. Nanna er netop blevet en del af DDBUs talentsatsning og bliver spændende at følge fremover.

Charlotte Sørensen, Nanna Petersen og Marianne Mortensen drager senere i maj måned til Halle Zoersel, Belgien, for at deltage i Europamesterskabet i 3-Bande Carambole for kvinder.

Udvalgte resultater:

Højeste serier: Marianne Mortensen med 5

Bedste kampe: Charlotte Sørensen med 25 point i 27 indgange og Nanna Petersen scorede 25 point i 33 indgange.

DDBU takker BK Fluen og alle de frivillige for et velafholdt DM.

Ord af RK

res_dm_3bande_car_kvinder

Relaterede artikler

Lukas og Daniel kæmper for medaljer til Danmark

Niels Hansen

Dion Nelin uhyggelig tæt på sensationen ved EM

Niels Hansen

Tre carambolespillere kæmper for EM-medaljer til Danmark

Niels Hansen