Snooker

Et specielt event for en speciel person”! Følg live streamingen!

Preben Lynge Havgaard der bliver 74 år den. 24/11 har været vognmand hele sit liv, i Familie virksomheden Mini Cap indtil hans pension. Billard har altid været en passion i Prebens Liv, og ved Mini Caps central blev der altid spillet billard med kollegaer og til familiefester.

De sidste mange år er det snooker der har fyldt i Prebens stue, som ser alle de turneringer han overhovedet kan komme til. Hans største respekt som han selv siger til hans datter Bettina Lynge Larsen, går til John Higgins.

Sæby Billard Klub blev i dag ringet op af hans datter Bettina, som siger hendes fars største ønske er at spille en rigtig snookerkamp. Dette vil vi meget gerne opfylde for Preben. Vi har sørget for en sølvplatte som Preben får i præmie, dette har vores sponsor Fresani Aps, som selv har lavet denne platte doneret. Super brugsen sørger for lidt godt til ganen til Preben. Vi forærer ham en spillerskjorte fra Sæby Billard klub. Alt dette kommer til at rende af staben på søndag kl.13.00.

Vi kommer også til at livestreame dette https://www.youtube.com/watch?v=up8RUe6oIKY

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

Nicklas er billardsportens Rain Man: Jeg vil være professionel snooker-spiller!

Niels Hansen

DM-ugen | spilleplan pr. disciplin og kronologisk rækkefølge

Rune Kampe