Snooker

Danmarksmesteren tager Masters-trofæ i Esbjerg

Netop hjemvendt fra WSF Open i Sheffield var den regerende Danmarksmester William Bjerregaard Jakobsen sat i scene til et godt resultat til dette års Masters-turnering i Esbjerg.

Selvom William ikke ramte absolut top-niveau, formåede han alligevel at trække sig sejrrigt ud af 17 af 21 spillede frames henover weekenden.

En tålmodig og viljestærk William spillede sig øverst i en ellers svær pulje i løbet af lørdagen, og søndag blev det først til 4-0 i semifinalen mod Hussam I Amal og derefter imponerende 4-2 over Daniel Kandi i finalen.

Stort tilykke med titlen – Masters-vinder 2022!

Daniel Kandi Andersen var som altid storfavorit til at træde øverst på sejrsskamlen, men til trods for en udmærket turnering med 3 breaks over 40, måtte han i sidste ende tage sig til takke med en sølvmedalje. Daniel kan dog trøste sig med sit historiske 147 til en træningskamp i Hjørring tidligere på ugen.

Hussam I Amal og Martin Søndergaard trækker endnu en flot topplacering i hus. Martin tager desuden highbreak-titlen med sit break på 69.

Stor tak til:

Michael Feldthaus for sin dommer-præstation

Daniel Ingmer Jallov for sponsorat af 147board.com

Og selvfølgelig tak til:
Esbjerg Billard Club for at lægge hus til turneringen

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

Nicklas er billardsportens Rain Man: Jeg vil være professionel snooker-spiller!

Niels Hansen

DM-ugen | spilleplan pr. disciplin og kronologisk rækkefølge

Rune Kampe