Skomar

SKOMAR CHAMP BLEV EN KÆMPE SUCCES!

Der er i dén grad lagt i kakkelovnen til en ny tradition i dansk billard, hvor gamle og nye billardvenner mødes til hyggelige stunder mellem jul og nytår og hvor alle disciplinerne samles til en seriøs dyst på det grønne klæde i helt unikke festlige rammer.

Det blev dén billardfest i Amagerhallen, vi alle havde håbet på, hvor det sportslige var i højsædet med dresscode tilpasset alle discipliner samt et værdisæt, der afspejler billardens bedste side, nemlig at billard per tradition er en gentleman sport, hvor man godt må være et rigtigt dumt svin på bordet med sorte baller og dårlige oplæg – men hvor man væk fra bordet, naturligvis udviser stor respekt for sporten og ikke mindst sine konkurrenter.

Begge dage var et medlevende publikum mødt talstærkt op for at støtte den folkekære værtshusdisciplin i Amagerhallen, og de formåede i dén grad at løfte underholdningsværdien med jubel og stemning.

Det handler i høj grad også om fællesskabet – billard er og bliver en folkesport, som kan samle, uanset hvem man er og hvor man kommer fra.

Der var sandelig også solid opbakning hjemme fra stuerne, og alt tyder på, at danskerne vil have MERE BILLARD PÅ TV! Vi ramte nogle mildt sagt imponerende seertal, som vi slet ikke havde turde drømme om. Det kan endda nævnes, at de oplyste tal kun omfatter antal skærme eller husstande, så der kan jo efter al sandsynlighed lægges et stort antal oveni fra dem, som har kigget med sammen med venner, familie, klubmedlemmer, værtshusgæster o.s.v. Derudover er der jo den del, som har fulgt med på stream, altså på TV2 Play og disse tal har vi endnu ikke fået oplyst.

Alt dette havde naturligvis ikke været muligt uden den værdifulde støtte fra vores fantastiske sponsorer og samarbejdspartnere, så der skal endnu engang lyde en KÆMPE TAK til:

Søren Søgaard

Sjøbeck Øl & Vand

Murerbyg ApS

Bodegakongen

JG Stilladser

Rex Cykler

Malerfirmaet Sehard

CAH Automatservice

Aramith

Simonis

Selvfølgelig også en KÆMPE TAK til Billard Klubben Amager, Amager Hallen (Tårnby Kommune) og de uvurderlige frivillige ildsjæle, som gang på gang stiller op og giver en stor hånd med til gavn for vores elskede billardsport.

Med sportslig hilsen
Sekretariatet

Relaterede artikler

Vinderne fra DM-ugen

Niels Hansen

Digitalt program DM i Billard

Rune Kampe

Kom og se 12 danske mesterskaber og gå ikke glip af hyggen ved at deltage i jubilæums- og DM-banketten!

Rune Kampe