Skomar

KÆMPE SKOMAR EVENT PÅ DAMHUSKROEN

Den Danske Billard Union (DDBU) og Danish Skomar Masters (DSM) løfter sløret for Danmarks største skomar events i samarbejde med The Old Irish Pub – Damhuskroen, TV2 Sport og Søren Søgaard A/S

SKOMAR CHAMP 2020 – The Open (DSM & DDBU event)
Kæmpe singleturnering i uge 51 (torsdag til søndag) som afvikles i den store festsal på The Old Irish Pub, Damhuskroen. Det bliver stort, som i rigtig stort!

SKOMAR CHAMP 2020 – FINAL 16 (DDBU event)
Med et brag af en fest i bedste dart stil bydes der for alvor op til dans. Arrangementet løber af stablen den 27. og 28. december 2020 i Damhuskroens historiske balsal, midt på dansegulvet.

DDBU har indgået en aftale med TV2 Sport, som viser minimum 2 x 2,5 timers live skomarbillard fra finaleeventet, samt mindre reportager fra kvalifikationsturneringen. Det er helt fantastisk for vores fælles sport.

Tak til vore samarbejdspartnere The Old Irish Pub, Søren Søgaard A/S samt TV-2 Sport for at være en del af denne spændende turnering, som gerne skulle blive til en årlig fast tradition.

 Sæt kryds i kalenderen uge 46 samt 3. og 4. juledag – mere info vedrørende format, indskud, præmier, borde, tilmeldingsdatoer og andet følger løbende.

Hold nu op hvor vi glæder os!

På vegne af DDBU og DSM,
Torsten Danielsson, Brian ”Trucker” & Rune Kampe

Relaterede artikler

Frederikssund Billard Klub v/ Formand Nicolai Normann Jensen vinder Fritidsprisen i Frederikssund Kommune!

Rune Kampe

SKOMAR CHAMP BLEV EN KÆMPE SUCCES!

Rune Kampe

Skomar | Lodtrækning til Skomar Champ 2022 – Final 16!

Rune Kampe