Pool

Turen går til Tyrkiet – EuroTour og Europamesterskaberne 2021 venter forude

EuroTour • I morgen onsdag, rejser fire spillere mod det gamle Osmannerrige Tyrkiet, for at spille EuroTour Antalya torsdag-lørdag i denne uge! Mickey Krause vender hjem fra USA for at spille og Mathias Spanggaard Mortensen, Rene Bak og undertegnet, Helene Krogsgaard Mikkelsen, tager også kampen op mod de europæiske spillere. Eurotouren er denne gang blevet komprimeret en del, så der i herrernes turnering kun er 192 spillere tilladt til start og denne gang kan kvinderne ikke deltage i herreturneringen. I kvindernes turnering er der yderligere skåret ind til benet og der er kun tilladt 32 spillere, så jeg får min sag for, uden tvivl 🙂 

Mændenes turneringsskema kan findes her

Kvindernes turneringsskema kan findes her 

EM • DDBU stiller i absolut stærkeste opstilling med de fire spillere, Mickey Krause, Andreas Madsen, Christoffer Lentz og Jeppe Thyde, når EM går i gang fra 1.-11. november. EM spilles også i Antalya, på samme hotel, Hotel Venezia Palace. Mickey, Andreas og Christoffer spiller endvidere holdturneringen og Jeppe er reserve til denne turnering. Jeppe vandt kvalifikationsturneringen til EM, ved at slå både Andreas Bønnelykke samt Mathias Spangaard Mortensen og er derfor fjerde mand i teamet.

Flere af de europæiske topspillere har valgt at blive i USA. Det bliver derfor spændende at se, hvem der bliver herrernes modstander til både ET og EM og hvor godt det går. Jeg skal forsøge, efter bedste evne, at opdatere løbende undervejs.

 

EM kan følges her

DDBU kipper med flaget og ønsker alle spillerne held og lykke med et par rigtig gode turneringer. Begge turneringer kan desuden streames på Kozoom

 

/Helene Krogsgaard Mikkelsen, Pooludvalgsformand

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

DM-ugen | spilleplan pr. disciplin og kronologisk rækkefølge

Rune Kampe

Indbydelse til årsmøde 2024

Rune Kampe