Pool

Per Thomsen vinder A-rækken i 8-ball

Som formanden for Herlev Pool Club, Jens Gleerup Madsen, der var turneringsleder udtrykte det: “Det lykkedes os at få spillet turneringen, men puh det var en lang dag. Der var god stemning og alle gjorde hvad de kunne for at skabe en god stemning. Det var rigtig hyggeligt.”

Både semifinalerne og finalen var fantastisk godt pool fra alle 4 spillere. Specielt finalen lignede lidt et spil skak med flere fabelagtige saves, hvor begge spillere faktisk lykkedes med at løse dem ganske fornuftigt. Det var med til at gøre det til usædvanlig lang og spændende kamp, hvor Per trak det længste strå til sidst.

Jens Havde desuden denne virkelig dejlige bonus historie. “Jeg er meget imponeret af Carsten som kun har spillet et lille års tid. Carsten er en af pædagogerne som altid stiller med de unge til pool cup’en.
Han sagde i foråret at han godt kunne tænke sig at spille “rigtig” pool i stedet for på et træ bord i institutionen. Vi aftalte at han bare skulle komme og træne og det har han så gjort lige siden. Specielt Mickey har taget sig meget af Carsten gennem de sidste mange måneder. Så det kan altså godt læres at spille pool selvom man er voksen.
Mest imponerende er det at Carsten ikke ser særligt godt da han har gråstær. Carsten er tidligere basketball spiller på landsholdet.”

Resultater

Relaterede artikler

Tilmelding åben for pool

SOEREN

Mathias Spanggaard til EM i pool

SOEREN

Vinderne fra DM-ugen

Niels Hansen