Pool

Joel Rosenfeldt vinder Mesterrækken i Straight Pool

Joel Rosenfeldt vinder MM Straight Pool

Grundet de nuværende omstændigheder var der kun plads til 9 mand på deltagerlisten, men det var et stærkt felt der stillede til start.

Flere guldmedaljetagere ved tidligere AM, MM og DM stillede til start, herunder Theis Magle, Simon Reher-Langberg, Joel Rosenfeldt og Martin Brackenbury. Endvidere var der deltagelse fra bronzemedalisten ved sidste års DM i straight, Rene Bak, og vi havde igen besøg fra nær og fjern, da både Jens Hytting Pedersen og Kim Bing Sandhøj kom langvejs fra, samt et hav af andre medaljetagere

Simon Reher-Langberg startede dagen ud med et klart nederlag til Theis Magle, men leverede dagens første overraskelse ved at slå Søren Terp i en tæt kamp, hvilket han ifølge egne ord, ikke havde regnet med. Simon fortsatte det gode spil og stod overfor Kim Sandhøj, som han også slog. Kim udviste tidligere på dagen godt og stabilt spil mod Martin Brackenbury, hvor han det meste af dagen stod for dagens højeste serie på 34.

Martin Brackenbury gik ind til hans anden kamp med et nederlag i rygsækken, hvilket han i særdeleshed fik vendt rundt, da han stod for dagens hurtigste kamp, da han i 6 indgange lukkede kampen mod Søren Rydlund.

Efter dagens kampe var der ikke rigtig spørgsmålstegn ved, hvem der skulle spille semifinaler. Joel Rosenfeldt og Rene Bak, som overtog dagens højeste serie fra Kim på 37, spillede stabilt dagen igennem, og var de to første i semifinalerne. Seedningen af deltagerne holdte, og Joel Rosenfeldt fik æren af Simon Reher-Langberg og Rene Bak trak Martin Brackenbury.

Første semifinale mellem Joel og Simon blev afgjort i en overbevisende sejr, mens anden semifinale var et sandt drama. Martin Brackenbury spillede gennem kampen stabilt og holdte et højt niveau, og var foran 52-86, førend Rene Bak gik til bordet. Herefter leverede Rene Bak et sandt comeback i det han lavede 36 i en indgang, og fik lagt et oplæg til Bracken, som missede et combo til midterlommen, og fik lagt et oplæg til Rene, og sagde tak for kampen.

Finalen stod derfor mellem Joel Rosenfeldt og Rene Bak. Igennem kampen var Joel foran, og det lignede at Joel ville hive sejren sikkert hjem, men Rene pressede på, og leverede til sidst et lille comeback, men det var ikke nok. Dermed kunne Joel se sig som vinder af MM i Straight Pool.

Stort tillykke til alle medaljetagerne, og en speciel tak til alle spillerne for godt humør hele dagen, og ikke mindst skal der være en ros til de af jer, der valgte at blive helt til finalen, så det i sandhed blev en hyggelig dag og aften.

Dagens højeste serier:

Rene: 37
Kim: 34
Joel: 28
Martin: 27
Søren T: 21

/Helene Mikkelsen

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

DM-ugen | spilleplan pr. disciplin og kronologisk rækkefølge

Rune Kampe

Indbydelse til årsmøde 2024

Rune Kampe