Pool

Joel Rosenfeldt vinder Aalborg 9-ball Open m/handicap

På hjemmebanen i ABK31 vandt Joel Rosenfeldt årets første turnering. Handicap turneringer er svære at vinde for de spillere der traditionelt er med helt fremme, for de får handicaps imod sig, der skal forsøge ud udligne de normale forskelle. Da alle som bekendt ikke spiller på det samme niveau hver eneste gang, kan dette niveau svinge. En ting er dog helt sikkert, for at vinde skal man spille bedre end man gør i gennemsnit. Og det var præcis det Joel gjorde denne lørdag. Efter 9 kampe, med 8 sejre, og mere end 10 timer senere end de første baller blev sænket kl 10.30 denne lørdag morgen kunne Joel række armene i vejret.
I finalen var han oppe mod en af de spillere der traditionelt set ikke er i finaler på dette niveau, men Bjarke Larsen spillede også en stabil omgang pool denne dag. Men hans andenplads viser at systemet virker, ikke mindst fordi han selv slog en “E” niveau spiller i semifinalen, nemlig Niels Kronborg Pedersen, som også udnyttede den fordel han havde fået, og stod tilbage med 5 sejre i 8 kampe efter dagens udfordringer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Denne turnering var i det hele taget hård for Top 16 på ranglisten, Elite og A handicaps nåede ikke længere end kvartfinalen.

Alle resultater kan ses her: https://cuescore.com/tournament/Aalborg+9-ball+Open+m%252F+handicap/2955242

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

DM-ugen | spilleplan pr. disciplin og kronologisk rækkefølge

Rune Kampe

Indbydelse til årsmøde 2024

Rune Kampe