Pool

Jakob Lund Andersen vinder AM 9-Ball

Lørdag den 11/3 lagde Randers Pool Club lokaler til denne sæsons AM 9-Ball. Der skulle i år findes en ny vinder, da sidste års mester Peter Sørensen ikke kunne deltage. 14 spillere skulle have deltaget, men der var desværre et afbud, da Robert Storm var sygdomsramt, så vinderen skulle findes blandt et stærkt felt af 13 A-række spillere. De fire forhåndsfavoritter til titlen, Jakob, Søren, Simon og Jeppe spillede sig alle i Kvartfinalen på vindersiden med sikre sejre, så ingen overraskelser der. Hvem der skulle i Kvartfinalen fra tabersiden bød dog på et par overraskelser. Mikael Monrad slog Jens-Christian sikkert 7-2 og kom dermed i sin første kvartfinale, Sebastian slog sikkert Sonny 7-2 og Frederik Sonne vandt også sikkert over Mikkel Bach Rasmussen. Den sidste kamp var nervepirrende, Morten Brændgaard (Boyling) vinder 7-6 over Theo efter at have været bagud 6-3 og Theo brændte 9eren for at vinde kampen. Det var for øvrigt anden gang i turneringen at Morten var bagud 6-3 og fik vendt kampen til en 7-6 sejr, således vandt han også hans første kamp over Mikkel Bach.

Lodtrækningen til kvartfinalen gav følgende kampe: Jeppe mod Sebastian, Simon mod Morten, Søren mod Frederik og Jakob mod Mikael

Simon, Søren og Jakob vinder alle uden at være i problemer, mens Jeppe har store problemer med en godt spillende Sebastian. Til slut vinder Jeppe dog en kneben 7-6 sejr. Semifinalerne bød på følgende opgør, Søren Terp mod Jakob Lund og Simon mod Jeppe. I den ene semifinale følges Søren og Jakob ad indtil 3-3 i en velspillet kamp, men et par småfejl fra Søren og et flot run-out fra Jakob bliver afgørende og kampen ender med sejr på 7-3 til Jakob. I den anden Semifinale vinder Simon 7-1 men cifrene lyver lidt da Jeppe brændte tre 9ere. Hvis han havde pottet dem, kunne det have set anderledes ud.

Inden finalen skulle spilles, var der en kort pause og efterfølgende spisning. Randers Pool Clubs formand, Brian Nielsen havde lavet lækre Mørbradbøffer i champignon sovs med ris og flutes til.

I finalen spiller Simon ikke helt op til sit normale spil og Jakob brænder ikke mange baller, så det ender med en 7-3 sejr til Jakob. Helt fortjent efter stabilt godt spil hele dagen.

Stort tillykke herfra til Jakob med guldet og til de andre medaljetagere, tak til alle deltagere og publikum for en velspillet turnering og en hyggelig dag.

Skrevet af Rene Bak, Randers Pool Club

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

DM-ugen | spilleplan pr. disciplin og kronologisk rækkefølge

Rune Kampe

Indbydelse til årsmøde 2024

Rune Kampe