Pool

Dream Team tager guldet for 3. gang i træk

Lørdag den 18. marts var Randers Pool Club vært for årets DM Scotch Double 9 ball hvor 13 hold stillede til start. Som noget nyt i år, var det muligt at danne hold på tværs af klubberne og det var der mange spillere den benyttede sig af denne mulighed. Der var en fantastisk stemning i klubben med 26 forventningsfulde spillere samt både frivillige hjælper fra poolklubben og tilskuere, så der var fra starten lagt op til en super dag!

Stævnet blev officielt åbnet af Randers’ Vice Borgmester Claus Berggren, som udtrykte sin glæde over, at Randers kan være vært for store stævner i de mindre sportsgrene, så det hele ikke skal handle om fodbold og håndbold. Her skal der lyde stor ros til Randers Pool Club, som har skabt en meget velfungerende klub som egner sig supergodt til turneringer i DDBU-regi.

I første runde viste Osted holdet Jesper Vestergaard og Marcus Mentzler at de skulle tages alvorlige med en stensikker 8-0 sejr over Theo Dollerup og Mikkel Bach Rasmussen. Robert Storm og Morten Boyling drillede Janick Navne og Jens Hytting, dog var det sidstnævnte der snuppede en 8-5 sejr til sidst. Rundens største overraskelse kom i kampen mellem Søren Terp & Adib Issa mod Sonny Bruun og Helene Krogsgaard Mikkelsen. Det lykkedes Sonny og Helene at få fat i kampen fra starten og de kørte en 8-5 sejr i hus i sikker stil.

De forsvarende mestre Brackenbury/Conway bookede deres plads i kvarten med en sejr over Frederik Sonne og Simon Jung mens Jakob Lund og Sebastian Sjøgren imponerede med en sejr over sidste år bronzevindere Mosbæk & Kronborg. Rene Bak og Mathias Spanggaard udgjorde Team Fantasy og de skulle møde Vestergaard/Mentzler om en plads i kvartfinalen. Osted drengene fortsatte det gode spil og sikrede sig en plads i kvarten med en 8-6 sejr. Navne/Hytting kom også videre fra vindersiden og kunne holde en pause mens der skulle kæmpes på tabersiden, for at finde de sidste kvartfinalister.

Her vandt Choi/Munkgaard over klubkammeraterne Mosbæk/Kronborg, Bruun/Mikkelsen vandt over Aarhus drengene Bach/Dollerup, Bak/Spanggaard vandt over Terp/Issa og Sonne/Jung vandt over Monrad/Berelejis.

Lodtrækningen til kvarten gav følgende kampe:

Brackenbury/Conway v Bruun/Mikkelsen

Navne/Hytting v Choi/Munkgaard

Mentzler/Vestergaard v Sonne/Jung

Lund/Sjøgren v Bak/Spanggaard

Med 4 favoritsejre i kvarten, var der lagt op til to spændende semifinaler, med DK ranglistens nummer 1-5 blandt de 8 tilbageværende spillere. Mellem kvartfinalerne og semifinalerne var der en pause til banketten, hvor Randers Pool Club serverede en lækker menu bestående af oksekulotte med kartoffelbåde, kartoffeltårne, grønt og bearnaisesauce. Semifinalerne skulle dog ikke vise sig at være så spændende som forventet, da Brackenbury/Conway vandt stensikkert 8-2 over Navne/Hytting og Mentzler/Vestergaard slog for 2. gang i turnering Bak/Spanggaard, også 8-2.

Finalen var en kamp der bølgede frem og tilbage. Brackenbury/Conway kom bedst fra start og kom hurtigt foran 4-1, men et par små fejl lukkede Mentzler/Vestergaard tilbage i kampen og inden længe stod der 4-4. Herfra lykkedes det Dream Team igen og tage teten og med 4 frames i træk kunne de igen kalde sig Danske Mestre i Scotch Doubles 9 ball!

Tillykke til alle medaljetagerne og tak til alle spillere for at skabe en rigtig god og sjov turnering med en god blanding af hygge og konkurrence.

 

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

DM-ugen | spilleplan pr. disciplin og kronologisk rækkefølge

Rune Kampe

Indbydelse til årsmøde 2024

Rune Kampe