Pool

Andreas Madsen gør rent bord i Aalborg

Lørdag den 21. januar var 22 spillere samlede i Aalborg for at spille sæsonens anden DPT.
Turneringen blev spillet på både ABK31 og Dan’s Poolhall frem til kl. 18, så der var 10 borde til rådighed hele eftermiddagen. Der var ikke så mange overraskelser i de første runder, dog skal DPT debutanten Mikael Monrad fra Randers Pool Club lige fremhæves, da han formåede at slå den noget mere rutineret Simon Jung fra Dan’s med cifrene 9-7.

Andreas Madsen, Alan Conway, Martin Brackenbury og Jesper Schmidt sikrede deres pladser i kvartfinalen med to sejre hver, og kunne se på mens de andre kæmpede om retten til at møde dem.
Efter nogle hårde dueller, var Mathias Spanggaard, Jesper Vestergaard Nielsen, Rene Bak og Lasse Buhl også klar til kvarten og lodtrækningen gav følgende kampe:
Andreas Madsen v Jesper Vestergaard Nielsen
Jesper Schmidt v Rene Bak
Martin Brackenbury v Mathias Spanggaard
Alan Conway v Lasse Buhl

Andreas Madsen gjorde forholdsvis kort proces med en 9-3 sejr og havde fornøjelsen af at holde en lille pause inden semifinalen. De andre 3 kvartfinaler blev meget tætte med cifrene 9-8, 9-8 og 9-7 med Alan Conway, Martin Brackenbury og Rene Bak de 3 spillere der trak de længste strå.

Andreas Madsen viste sig igen at være for skarp til modstanderen i semifinalen, med en 9-2 sejr over Rene Bak, mens Alan Conway vandt 9-7 over Martin Brackenbury i en lidt rodet kamp.

Finalen stod dermed mellem forhåndsfavoritten Andreas Madsen og vinderen af DPT1 Alan Conway. Andreas Madsen levede i den grad op til favoritværdigheden og sørgede for, at finalen aldrig blev spændende, med en stensikker 9-1 sejr i en meget velspillet kamp.

Sideturneringen blev denne gang afviklet som en 5 mands pulje med alle mod alle race til 3. Her vandt Kar Shing Cheng alle sine 4 kampe for at løbe med sejren, men Rune Mosbæk snuppede anden pladsen.

Relaterede artikler

Bahram Lotfy vinder DPT2

SOEREN

Tilmelding åben for turneringerne i 2024

SOEREN

Den Danske Billard Union og Søren Søgaard A/S indgår ny banebrydende sponsoraftale for 2024-2026!

Rune Kampe