Pool

Alan Conway vinder 9-Ball Open

16 mand stillede til start i Aarhus Snooker og Pool, til den tilbagevendende turnering, 9-Ball Open m/handicap. Der var god repræsentation fra hele Danmark og der var lagt op til en rigtig hyggelig turnering!

9-Ball Open spilles i grupper, så der var minimum garanteret 3 kampe til hver deltager.

Gruppe A bestod af Alan Conway, Michael Kirstein, Niels Pedersen og Mikkel Bach Rasmussen. I gruppen gjorde Alan rent bord med 3 sejre og tog pladsen videre ind i kvartfinalerne, og Michael kunne følge efter med to sejre, over hhv. Niels og Mikkel.

Gruppe B bestod af Søren Rydlund, Yzeir Baku, Carsten Schultze Hansen og Finn Neergaard. I denne gruppe gjorde Yzeir rent bord, også med 3 sejre, og Carsten fulgte med, efter en meget spændende kamp mod Søren Rydlund.

Gruppe C bestod af Helene Krogsgaard Mikkelsen, Christian Choi Sikivat Hansen, Kim Bing Sandhøj og Theo Birk Dollerup. I gruppe C gjorde Helene rent bord, med 3 sejre, og bookede derfor plads i kvartfinalen. Christian og Kim skulle spille om at følge med Helene, og her trak Kim sig sejrrigt ud, med en snæver sejr.

Gruppe D bestod af Lasse Buhl, William Buhl, Rune Mosbæk og Martin Madsen. Her gjorde Rune rent bord, med 3 sejre og Lasse fulgte efter med 2 sejre over sønnen og Martin Madsen.

Lodtrækningen til kvarten blev foretaget af Rene Bak og Niels Pedersen, og blev som følger;

Alan Conway – Kim Sandhøj

Yzeir Baku – Lasse Buhl

Helene Mikkelsen – Michael Kirstein

Carsten Hansen – Rune Mosbæk

I samtlige kvartfinaler var der ikke tvivl om udfaldet, og Alan, Yzeir, Michael og Carsten bookede billetten videre til semifinalen. Her stod Alan overfor Yzeir, og Michael overfor Carsten. Alan vandt en spændende kamp over Yzeir 6-4 og Carsten vandt 6-2 over Michael.

Finalen stod derfor mellem Alan og Carsten, og det blev en uhyrlig spændende kamp! Kampen bølgede frem og tilbage og det så ud til, at Carsten skulle lukke det sidste sæt til egen fordel, men en misset ball, og et lukket bord sendte kampen ud i et sidste og afgørende frame ved stillingen 5-5. Efter safe spil og en misset ball for Carsten, fik Alan mulighed for at spille Carsten i 3-fejl. Denne fik Carsten dog afværget, men efter at have fundet hans gode spil frem igen, fik Alan lukket en spændende kamp til cifrene 6-5.

Stort tillykke til Alan med gevinsten og 1. pladsen i 9-Ball Open!

 

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

DM-ugen | spilleplan pr. disciplin og kronologisk rækkefølge

Rune Kampe

Indbydelse til årsmøde 2024

Rune Kampe