Nyheder

Trophy of the Legends

DDBU Udtagelsesturnering til Trophy of the Legends.

Den Danske Billard Union har modtaget en wild card invitation til Trophy of the Legends, således at en dansk spiller er sikret deltagelse i hovedturneringen til Trophy of the Legends, der spilles d. 17-20 maj 2018 i Belgien.

DDBU har sagt ja tak til den belgiske invitation.

Trophy of the Legends er en international turnering for 3-bande spillere ældre end 65 år, hvor der er nogle opsatte kriterier for at kunne deltage.

1. Man skal være mindst 65 år gammel
2. Man skal have deltaget ved et VM eller EM i 3-bande carambole
3. Man skal spille 3-bande carambole på elite niveau

Organisationen bag turneringen, de har p.t. givet Raymond Ceulemans, Ludo Dielis, Rini van Bracht, José Maria Quetglas, Richard Bitalis, Hans- Juergen Kuhl og DDBU – en wild card plads til hovedturneringen, hvor man er garanteret pengepræmie.
Yderligere en wild card plads til en navngiven spiller eller til nationalt forbund, forventes at blive tildelt af turneringsorganisationen inden for få uger.

Hovedturneringen har deltagelse af 16 spillere.

Turneringen har en samlet præmiesum på ca. 10.000 Euro.

DDBU har efter en dialog- og sonderingsproces med den belgiske turneringsorganisation og med danske spillere, samt efter sportslige overvejelse omkring den danske deltagelse i hovedturneringen, valgt at lave en udtagelsesturnering i København d. 23. november, hvor der spilles om den danske wild card plads.

DDBU Udtagelsesturnering til Trophy of the Legends, den spilles torsdag d. 23. november kl. 16 i KBK/BNV, Grøndal Multicenter, og har deltagelse af 3 spillere: Hans Laursen, Danny Korte og Poul Bjerring.

1. Kamp kl. 16.00 Hans Laursen – Danny Korte

2. Kamp kl. 18.00 Vinder 1 – Poul Bjerring

3. Kamp kl. 20.00 Poul Bjerring – Taber 1

Der spilles til 40 point, og med efterstød.

Vinderen af DDBU Udtagelsesturnering til Trophy of the Legends, afgøres efter følgende:

1. Matchpoints
2. Totalgennemsnit
3. Totalscore
4. Højeste serie, næsthøjeste serie o.s.v.

DDBU håber, at mange billardinteresserede vil benytte lejligheden til at kigge forbi KBK/BNV, da dette er et spændende og atypisk dansk billard event.

Hans, Danny og Poul, de vil sikkert gøre deres til, at der bliver vist seværdigt billard på dagen.

Ved Trophy of the Legends afvikles der en kvalifikationsturnering i Belgien, der starter lørdag d. 12 maj. Her er kriteriet, at man er 65 år eller ældre.

Mere information omkring Trophy of the Legends turneringen i Belgien, vil i starten af 2018 blive offentliggjort på CEB-site og på DDBU hjemmeside.

Vi ses til DDBU Udtagelsesturnering til Trophy of the Legends !

Med venlig hilsen

Flemming Busk Knudsen – Formand for Den Danske Billard Union

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

Nicklas er billardsportens Rain Man: Jeg vil være professionel snooker-spiller!

Niels Hansen

Lukas og Daniel kæmper for medaljer til Danmark

Niels Hansen