3-Bande 5-Kegler Information Kegler Klassisk Nyheder Pool Skomar Snooker

Rigtigt godt og lykkebringende år 2021

Kære billardvenner!

Året, der nu heldigvis, vil mange mene, rinder ud, har for mange været et meget anderledes år end vanligt. Det har været ekstra svært, når den daglige rutine med at se familie, venner og billardkammerater, har måttet skippes eller i hvert fald lægges en kraftig dæmper på.
Fordi år 2020 nu snart forsvinder, betyder det jo desværre ikke, at pandemien og alle de trælse forholdsregler og restriktioner også forsvinder. Vi må jo nok nøgternt erkende, at der kan gå adskillige måneder endnu, før tingene normaliserer sig helt igen.

I DDBU har vi overordnet set klaret situationen godt. Der har overalt i klubberne, i bestyrelserne og blandt medlemmerne været stor forståelse for, at turneringer måtte udskydes og endda helt aflyses – selvom sidstnævnte har været relativt sjældent.

På trods af alle de negative historier, så kan vi i billardsporten se tilbage på 2020, som året, hvor DDBU´s højeste myndighed – Årsmødet – besluttede at følge bestyrelsens indstilling og enstemmigt vedtage den mest ambitiøse visionsplan nogensinde for dansk billard. En plan, som over de næste mange år, skal gøre billard til folkesport i Danmark. En plan, som også skal forene de mange billardspillende grupperinger rundt om i landet i DDBU. Ikke med vold og magt – men med tilbud, som vil være i alles interesse og samlet bidrage til sportens fortsatte udbredelse i landet.

Jeg vil gerne på vegne af DDBU´s bestyrelse sige jer alle tusind tak for jeres formidable indsats for billardsporten i året der gik. Det er fantastisk at se ilden brænde i jeres øjne og i jeres hjerter for billardsporten, når vi mødes rundt om i landet. Det er en vigtig grund til, at vi ansvarlige bestyrelsesmedlemmer i DDBU, kan opretholde motivationen og dedikationen til at lede det store arbejde i vores nu 6 discipliner og de mange udvalg.

På vegne af bestyrelsen og personalet ønsker jeg hermed alle et rigtigt godt og lykkebringende år 2021 med mange spændende timer ved billardbordene, godt kammeratskab og et år, hvor vi passer ekstra godt på hinanden!

Torsten Danielsson, Formand og bestyrelsen:
Tage Lauridsen, Erik Søndergaard, Jan Mortensen, Marianne Mortensen, Kent Erichsen, Martin
Søndergaard, Brian Jensen, Tejs Tafdrup, samt personalet:
Rune Kampe, Hanne Rasmussen og Jakob Lyng

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

Tilmelding til Nordisk Mesterskab i 3-Bande Carambole

Rune Kampe

Nicklas er billardsportens Rain Man: Jeg vil være professionel snooker-spiller!

Niels Hansen