Nyheder

Pressemedelelse vedr. Corona virus

ddbu                                                                                                                                                                                                                                                          Brøndby 26. marts 2020

 

DDBU meddeler – ændring af forbud:

Kære Billardvenner,

Jeg beklager på DDBU´s vegne at have taget regeringens udmelding omkring stop for alle udendørs og indendørs idrætsaktiviteter for bogstaveligt og på den baggrund udstedte et påbud om at lukke alle billardklubber under DDBU indtil d.13.april.

Det viser sig, at regeringens forbud ikke gælder foreninger, hvis man overholder de øvrige regler omkring maksimalt at være 10 personer til stede, samt holde afstand og sørge for hyppig håndvask.

DDBU trækker hermed forbuddet mod at holde åbent i billardklubber tilknyttet DDBU tilbage – MEN opfordrer til, at man holder lukket indtil i første omgang d.13.april.

Bemærk desuden, at lokale myndigheders forbud og påbud skal respekteres.

Dette er ligeledes DIF´s opfordring.

Suspenderingen er alle turneringsaktiviteter opretholdes til mindst d.13.april

Jeg opfordrer desuden til, at vi alle holder en sober og respektfuld tone og debat på de sociale medier og i almindelighed.

På DDBU´s vegne

Torsten Danielsson, Formand

Relaterede artikler

Kom til åbent hus i Haderslev Billard Klub

Rune Kampe

Tre carambolespillere kæmper for EM-medaljer til Danmark

Niels Hansen

DDBU vinder sag i DIF´s Appelinstans om tidsbegrænset udelukkelse af Johnny Gyldendahl fra unionens Skomarturneringer!

Rune Kampe