Nyheder

Penge til efterårsaktiviteter i foreningerne

Planlægger jeres klub efterårsaktiviteter? Så søg om tilskud fra DIF og DGI’s sommerpulje lige nu. Der er penge tilbage i puljen, og der er gode chancer for at få del i midlerne.
I skal dog i gang med ansøgningen nu, da ansøgningsfristen er . .
Aktiviteterne, der kan søges tilskud til, skal bare være afholdt senest . . Dermed kan aktiviteter i f.eks. ̊ også dækkes af sommerpuljen.
Gør gerne jeres forenings ledelse opmærksom på dette opslag, så der kan komme masser af aktivitet ud i det idrætsforeningsliv, som lå helt stille i foråret.
Der kan blandt andet søges om støtte til camps, motionsløb, foredrag, udstyr til opstart af hold, rekruttering af frivillige, åbent hus-arrangementer, prøvemedlemsskaber og en række andre initiativer. Ja, det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser, så initiativet skaber aktivitet i foreningerne.
DIF og DGI’s sommerpulje er en del af Folketingets sommerpakke i forbindelse med corona-krisen. Læs mere om puljen her https://www.dif.dk/da/forening/stoette hvor der også står, hvordan man søger.

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

Nicklas er billardsportens Rain Man: Jeg vil være professionel snooker-spiller!

Niels Hansen

Lukas og Daniel kæmper for medaljer til Danmark

Niels Hansen