Nyheder

COVID-19: Nye og forlængede restriktioner

DDBU Informerer

På grund af de i dag indførte nye restriktioner for 38 kommuner (se nedenstående), skal alle billardklubber i de berørte kommuner fra og med på onsdag d. 9.december lukke i første omgang indtil d. 3.januar 2021.

Alle berørte turneringer i nævnte periode skal søges afholdt, når dette igen bliver muligt. Man må ikke flytte turneringer til klubber, som ikke er berørte af nedlukningen. (se nedenstående).

Eliteturneringer kan afvikles men dog uden tilskuere eller andre personer i billardlokalet, som ligeledes skal holdes lukket for offentligheden.

Da der ikke er fastsat kampe i elitedivisionen/elite-tours før efter d.3. januar, så bliver afvikling af elite turneringer i perioden ikke aktuel.

Alle hidtil gældende restriktioner og forholdsregler for hele landet bliver forlænget til, indtil videre, d.28. februar 2021.

For DDBU
Torsten Danielsson, Formand

 

DIF informerer:

Indendørs idræt lukkes ned i 38 kommuner

Nye restriktioner træder i kraft onsdag den 9. december i 38 kommuner med særlig høje smittetal. Det medfører bl.a., at al indendørs idræt må lukke ned frem til foreløbig den 3. januar 2021.

Smittetrykket er steget markant i mange af landets kommuner, og derfor sættes der nu massivt ind for at få banket smittetallene ned.

For hele landet gælder, at det gældende forsamlingsforbud på 10 og kravet om mundbind forlænges frem til foreløbig den 28. februar 2021.

Et af de mange tiltag i kampen for bringe smitten ned i hårdt ramte områder er bl.a. nedlukning af indendørs idræt i 38 kommuner fra onsdag den 9. december til og med den 3. januar 2021

De berørte kommuner er Albertslund, Allerød, Ballerup, Brøndby, Dragør, Egedal, Faxe, Fredensborg, Frederiksberg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Herlev, Hillerød, Hvidovre, Høje-Taastrup, Hørsholm, Ishøj, København, Køge, Lejre, Lyngby-Tårbæk, Odense, Roskilde, Rudersdal, Rødovre, Slagelse, Solrød, Tårnby, Vallensbæk, Vordingborg og Aarhus.

DIF støtter op om myndighedernes målrettede indsats for at få nedbragt smitten – også selvom det betyder, at indendørs idræt må lukke ned i de berørte kommuner. Det er tungt for de i forvejen hårdt prøvede frivillige og aktive i idrætsforeningerne.

Nedlukningen af indendørs foreningsaktiviteter gælder både i kommunale, private og kommercielle faciliteter, ligesom det omfatter både individuelle aktiviteter, holdaktiviteter og stævne- og turneringsaktiviteter.

Udendørs idræt kan fortsætte
Det er fortsat muligt at gennemføre træningsaktiviteter udendørs, så længe forsamlingsforbuddet på max 10 personer inkl. træner og øvrige retningslinjer overholdes.

3 hurtige spørgsmål og svar for kommuner med særlige restriktioner:

Spørgsmål Svar
Kan vi flytte vores indendørs træning til en kommune, der ikke er underlagt de nye restriktioner? Nej, myndighederne har gjort det klart, at man tager sine restriktioner fra sin hjemkommune med sig, når man krydser en kommunegrænse.
Vores lokaler er privatejede eller selvejende – kan vi fortsætte vores indendørs træning? Nej, nedlukningen af indendørs idræt omfatter alle indendørs idrætsfaciliteter – også kommercielle, privatejede og selvejende.
Er professionel idræt omfattet af nedlukningen? Nej, professionel idræt betragtes som et erhverv og er undtaget fra nedlukningen.

 

Relaterede artikler

Digitalt program DM i Billard

Rune Kampe

DM-Ugen | Johnny har været den bedste i over 20 år: Jeg kan mine kampe udenad!

Niels Hansen

DM-ugen | lørdagens streaming (FINALEDAG SKOMAR), resultatformidling og praktiske spillerinformationer vedr. de klassiske discipliner

Rune Kampe