Nyheder

Mindeord for John Knudsen – Formand for Bristol-Odense

MINDEORD JOHN KNUDSEN

 

John Knudsen, formand for billardklubben Bristol Odense, er død den 28. juli. John Knudsen blev ramt af en blodprop i hjertet, og sov stille ind i sit eget hjem. I en alder af kun 48 år.      

John Knudsen var uddannet skolelærer fra Odense Lærer-Seminarium. Han pendlede dagligt fra sin bopæl i Odense til Klostermarkskolen i Slagelse, som ansat ved Slagelse Kommune. Med en undervisningsopgave omkring udsatte og problemfyldte børn. En arbejdsopgave John Knudsen var meget engageret i og der tændte ham fagligt og personligt.

John Knudsen var velanskrevet på skolen, samt vellidt af både kolleger, børn og forældre.

John Knudsen, som var født i Slagelse, kom som ung mand på højskoleophold på Båring Højskole. Han tabte her sit hjerte til Fyn, og boede efterfølgende i en længere årrække i Odense.

John Knudsen var i en tidlig alder et stort talent i keglebillard. Han blev som ungdomsspiller DM vinder i keglebillard i Nykøbing Falster, som medlem af Hundested Billard Klub.

John Knudsen var ubestridt Hundesteds største talent på daværende tidspunkt og den første DM vinder i klubben.

John Knudsen havde bopæl i Hundested fra 1969 – 1983, med         baggrund i faderens ledelsesmæssige opgaver på institutioner under Børne- og Ungdomsforsorgen.

Efter familiens flytning til arbejdsmæssige opgaver i Næstved, der repræsenterede John Knudsen i flere år Næstved Billard Klub, så vel på divisionshold som individuel.

Da han flyttede til Fyn, var det naturligt for John Knudsen, at han fik sine billardmæssige ambitioner bedst opfyldt i billardklubben Bristol Odense. John Knudsen spillede på divisionshold i både keglebillard og 3-bande carambole.

John Knudsen opnåede billardmæssigt i Bristol Odense, at være på Elitedivisionhold i 3-bande carambole.

John Knudsen gik i de senere år ind i organisationsarbejde i Bristol Odense. Som formand for carambole udvalget i klubben, som bestyrelsesmedlem og som formand for Bristol Odense.

Han lagde mange timer og meget sjæl i sit arbejde for klubben.

 John Knudsen havde mange personlige interesser, som han fordybede sig i og var videbegærlig omkring. Han holdt meget af musik og gik til mange koncerter landet over. John Knudsen havde en meget bred musiksmag, og han opbyggede igennem sit liv en stor samling af musik.

Endvidere var han optaget af litteratur, kunst, arkitektur, historie, sprog og rejser. Kultur og kulturliv, betød meget for John Knudsen. Han var i besiddelse af en pæn portion paratviden omkring mange forhold i det danske samfund og i det internationale samfund.

I de senere år af hans liv, fik arbejdslivet større og større betydning for John Knudsen. I sin lærergerning, og i sit arbejde med handicappede, krævende og udsatte børn, der fandt John Knudsen sit faglige ståsted. Her fik han mulighed for at arbejde med undervisningsarbejde og socialt arbejde, som engagerede ham fagligt og personligt.

På Klostermarkskolen i Slagelse havde han gode kolleger, samt en skoleledelse, der motiverede ham og som han trivedes blandt.

John Knudsen blev bisat i Nørrevangskirken i Slagelse lørdag d. 6. august.

Det var en smuk og stemningsfuld mindehøjtidelighed, hvor flere billardfolk deltog og viste ham den sidste ære og respekt.

 

Æret være hans minde

 På familiens vegne

Flemming Busk Knudsen  

 

 

Relaterede artikler

Digitalt program DM i Billard

Rune Kampe

DM-Ugen | Johnny har været den bedste i over 20 år: Jeg kan mine kampe udenad!

Niels Hansen

DM-ugen | lørdagens streaming (FINALEDAG SKOMAR), resultatformidling og praktiske spillerinformationer vedr. de klassiske discipliner

Rune Kampe