3-Bande 5-Kegler Kegler Klassisk Nyheder Pool Skomar Snooker

Kontormedarbejder søges til Den Danske Billard Union (DDBU)

Arbejdssted: Idrættens Hus, Brøndby

Start: Ultimo 2023     –    Ansøgningsfrist 15. september 2023

Den Danske Billard Union gennemgår i disse år en omfattende omstrukturering, som blandt andet betyder omlægninger af arbejdsopgaver i forhold til en nødvendig digitaliserings proces, som skal bidrage med effektiviseringer og frigive tid til nye opgaver. Samtidig centraliseres administrationen i Idrættens Hus, som i dag er fordelt over hele landet og dels varetages af ansatte, dels af frivillige.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til billardsporten – men det er ikke et krav.

DDBU søger en allround og fleksibel kontormedarbejder med et smil på læben, som har flair for orden og struktur. Du taler og skriver godt dansk og kan begå dig på engelsk. Du vil fra starten komme til at arbejde i et lille team med 3-4 personer, som med tiden bliver udbygget med flere medarbejdere. Hovedfunktionen vil være administration og koordination af organisationens mange turneringer og aktiviteter. Du skal kunne have mange bolde i luften på én gang, holde hovedet koldt og samtidig være klar til at springe ind og hjælpe med ad hoc-opgaver af forskellig art.

Arbejdsopgaverne er blandt andet:

  • Koordination af turneringsaktiviteterne for de 280 klubber og snart 11.000 medlemmer
  • Kommunikation med klubber per mail og telefon
  • Opdatering af databaser og arkivering
  • Almene kontoropgaver via Microsoft Office pakken f.eks. Nyhedsbreve og andre PR og marketingsrelaterede opgaver – hvis du er grafisk orienteret er det en fordel – men ingen krav
  • Administration af betalinger og indberetninger til vores bogholderi
  • Administration og vedligeholdelse af hjemmesider
  • Praktiske opgaver i forbindelse med events

Stillingen er en fuldtids stilling i dagtimerne. Da billardaktiviteter for det meste foregår om aftenen eller i weekenderne, skal du være indstillet på at deltage i telefon vagtordninger samt nogle få aften- og weekendmøder om året.

Ansøgning og information per mail til:

Den Danske Billard Union – formand:

Torsten Danielsson
53801133
Formand@ddbu.dk

 

Den Danske Billard Union – Idrættens Hus – Brøndby Stadion 20 – DK-2605 Brøndby – ddbu@ddbu.dk                                                                            www.ddbu.dk

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

Tilmelding til Nordisk Mesterskab i 3-Bande Carambole

Rune Kampe

Nicklas er billardsportens Rain Man: Jeg vil være professionel snooker-spiller!

Niels Hansen