Nyheder

Danmark er i kvartfinalen og kom ikke længere

Efter en superstart af Tonny Carlsen mod Tasdemir var vi på tilskuerpladserne sikre på “at den var hjemme” en føring på 20-2 kunne da ikke gå galt. Desværre valgte Tasdemir at tage pausen primært for at få Tonnys rytme slået i stykker – hvilket lykkedes. kampen endte uafgjort 40-40. På det andet bord spillede Michael Lohse mod en relativ ukendt tyrker Kiraz som viste at være en virkelig stærk spiller. Lohse koncentrerede sig om at følge ham tæt og var i stort set hele kampen bagud med en 3-4 point. Lohse nåede dog op og førte med et par point ved 25-23. Tyrkeren lukkede først og Lohse skulle score 6 point i efterstødet – og det gjorde han! Håbet om en sejr steg indtil Kiraz scorede 5 point i sit udlæg. Lohse missede sit udlæg og nederlaget var en kendsgerning. Surt Show!

Kravet i dag var en sejr i den ene af de2 matcher. Michael Lohse startede med en åbningsserie på 5 point men gik derefter i stå og kom bagud med 8-5. Tonny Carlsen kom rimeligt skidt fra start – hvilket gav anledning til par enkelte svedperler hos i den danske delegation. Men heldigvis ændrede det sig da Lohse først scorede 11 point og lige efter yderligere 7 point. Hullet var dermed skabt ned til den franske spiller og slutresultatet blev at Micheal Lohse vandt en sikker sejr på 40 -25.
Tonny Carlsen kæmpede derimod mod sin modstander og langt hen i matchen lidt bagud. Men også i denne kamp blev der scoret en god serie på 10 point og slutresultatet blev 40 – 34 til Tonny Carlsen.
Vi er dermed allerede nu i kvartfinalen. Hvem vi får som modstander afgøres lørdag eftermiddag kl. 16.

Godt nok mødte vi i første kamp et af de svageste hold i turneringen – men derfor skulle der kæmpes alligevel. Frankrig slog Finland sikkert med 2 sejre men ikke med noget specielt godt snit. Derimod klarede vores to spillere sig en del bedre hvilket kan blive meget afgørende i puljens sidste kamp. Vi kan “nøjes” med uafgjort. Tonny Carlsen spillede en superkamp og vandt 40 – 3 i 13 indgange! Godt gået af “den gamle”. Michael Lohse – som i øvrigt ikke er debutant – Lohse spillede på Danmark 2 i 2001 – fik efter en lidt dårlig start spillet sig gevaldigt op og med en serie på 11 midt i kampen fik Lohse lavet et godt hul til sin modstander. Den afgørende kamp spilles kl. 18 fredag eftermiddag og kan følges nettet. Bemærk at Google Chrome ikke er i stand til vise streamingen – man skal åbenbart bruge Explorer som browser. Hvis i går ind over http://viersen.billiard-worldchampionship.org/ skal i starte med at klikke på Newsflash og derefter på streams for Iphone og Ipads. Alternativt hvis man kun ønsker at se streaming kan man gå direkte til streaming på http://www.biljart.tv/

 

 

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

Nicklas er billardsportens Rain Man: Jeg vil være professionel snooker-spiller!

Niels Hansen

Lukas og Daniel kæmper for medaljer til Danmark

Niels Hansen