Nyheder

DM I FRI CARAMBOLE I KBK/BNV DEN 25 OG 26. MARTS

Program

Den unge favorit skriver:

I den kommende weekend bliver der afviklet DM-finale i Fri Carambole elite. Stævnet afvikles i KBK/BNV som ligger i Grøndal multicenter, adresse: Hvidkildevej 64, 2400 København NV.

Stævnet starter på lørdag kl. 10.00 med puljespil. Der vil lørdag blive afviklet 3 runder, hvor alle fire borde er i fuld gang. Søndag starter dagen kl. 10.00 med semifinaler.

Puljerne ser således ud.

Pulje 1:
1. Anders Henriksen – Nakskov BK
2. Tom Pietraszek – KBK/BNV
3. Jørgen P. Jørgensen – Bristol Odense
4. Jeppe Gudmand Kjølby – Næstved BK

Pulje 2:
1. Daniel Nielsen – Kalundborg
2. Claus Andreasenn – Rønne
3. Martin Hylander – Fredericia
4. Hans Henrik Henriksen Henriksen – Vordingborg

Der bliver helt sikkert vist en masse god billard, så hvis man har en lille fri spiller i maven så har man her muligheden for at Danmarks bedste i aktion. Jeg håber du kigger forbi til en af årets største begivenheder indenfor de klassiske discipliner i Danmark. Kom og vær med til at sætte den helt specielle DM-stemning!

Det er også værd at nævne at to spillere fra dette års DM-felt skal til EM i Brandeburg An Der Havel, for at forsvare de danske farver. Jeppe Gudmand Kjølby får sin internationale debut i fri carambole U17 på small tables (klein) Undertegnede stiller op i Fri Carambole U21 på stort bord.

På spillernes vegne – vi glæder os til at se jer alle sammen.

Relaterede artikler

Digitalt program DM i Billard

Rune Kampe

DM-Ugen | Johnny har været den bedste i over 20 år: Jeg kan mine kampe udenad!

Niels Hansen

DM-ugen | lørdagens streaming (FINALEDAG SKOMAR), resultatformidling og praktiske spillerinformationer vedr. de klassiske discipliner

Rune Kampe