Nyheder

DM i 3-Bande Carambole i BK Grøndal

Følg live opdatering her og hent programmet

Streaming Bord 1
Streaming Bord 2
Streaming Bord 3
Streaming Bord 4

DDBU Streaming med kommentator osv.:

Fredag: https://www.youtube.com/watch?v=xaeRKmsZrdI
Lørdag: https://www.youtube.com/watch?v=VP_XLIMwo_k
Søndag: https://www.youtube.com/watch?v=Y5P-5zobbD4

DANMARKSMESTERSKAB 2017-2018 3-BANDE CARAMBOLE
FINALESTÆVNE

Når Danmarks bedste carambolespillere sætter hinanden stævne til DM 12. til 14. januar i BK Grøndal, er der al mulig grund til at forvente et festfyrværkeri af god billard – her 14 dage efter nytår.

Hele 23 danske mesterskaber i 3-bande kan tælles blandt de 16 deltagere, fra Hans Laursens første titel – i 1982 – til den forsvarende mester Allan Schrøder, der tog titlen i 2017. Læg dertil et utal af internationale medaljer, kronet med 3 VM-titler for hold ved Dion Nelin (2) og Hans Laursen (1) og Erling Sjørups VM-titel i allround disciplinen biathlon; ja, så må det ganske enkelt blive en stor weekend i dansk billard.

I disse år er vores ellers trængte sport på flere fronter ved at bryde anonymiteten; der kan således nu, for kun anden gang, oddses på hvem der løber med titlen, så man kan håbe, at der er så stor aktivitet og omsætning på vores event, at Danske Spil føler sig foranlediget til at holde fast i billardsporten. Favoritter er Dion Nelin, Tonny Carlsen, Brian Knudsen og Thomas Andersen – ikke overraskende; men lur mig, om ikke der står 12 spillere klar med en ganske anden mening om den sag.

Streaming er en anden landvinding, der nu også er nået helt til Brønshøj, hvor vi forventer komplet streaming på alle fire borde, foruden DDBU´s eksklusive dækning af et enkelt bord – med kommentatorspor. Alt er således klar til en lang weekend i BK Grøndal, hvor vi håber at se rigtig mange tilskuere til 3 dages godt billard. Og til de, der ikke har mulighed for at se med på stedet: Følg med på DDBU´s og BK Grøndals Facebook sider, hvor der vil være links til live streaming af alle kampe.

Spillested:

BK Grøndal, Frederikssundsvej 194 kld. 2700 Brønshøj

 Program:

Fredag den 12. januar 2018 kl. 11.00

Lørdag den 13. januar 2018 kl. 10.00

Søndag den 14. januar 2018 kl. 10.00

På vegne af Den Danske Billard Union
Jan Bemmann

Generalsekretær

 

Relaterede artikler

Digitalt program DM i Billard

Rune Kampe

DM-Ugen | Johnny har været den bedste i over 20 år: Jeg kan mine kampe udenad!

Niels Hansen

DM-ugen | lørdagens streaming (FINALEDAG SKOMAR), resultatformidling og praktiske spillerinformationer vedr. de klassiske discipliner

Rune Kampe