Nyheder

DDBUs Årsmøde på Vissenbjerg Storkro vedtog i lørdags bestyrelsens forslag til den mest ambitiøse visionsplan nogensinde for dansk billard!

15 måneders hårdt arbejde bærer frugt med vedtagelsen af visionsplanen. En af de vigtigste tiltag bliver den officielle implementering af Skomar disciplinen ind i DDBU. Mere end 100000 personer spiller Skomar i Danmark! Derfor er den så vigtig for billardsportens fremtid og dermed for DDBU som specialforbund under DIF. DDBU vil med stor ydmyghed påtage sig den store opgave.

Visionsplanen indebærer en professionalisering af dansk billard og et skift fra at være en lidt støvet organisation til at blive en velsmurt forretning. DDBU skal formidle budskabet om at billard er en social sport og hobby, som alle uanset alder, køn, drøjde og status kan dyrke. I billardsporten er der plads til alle!

Her er holdet som skal bringe dansk billard ind i en ny tidsalder!

Torsten Danielsson, Formand
Tage Lauridsen, Næstformand og Caramboleansvarlig
Erik Søndergaard, Kasserer
Jan Mortensen, Turneringsleder
Marianne Mortensen, Ungdomsleder
Kent Erichsen, Keglebillardansvarlig
Jakob Lyng, Poolansvarlig
Martin Søndergaard, Snookeransvarlig
Tejs Tafdrup, 5-Kegleransvarlig
Brian “Trucker” Jensen, Skomaransvarlig

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

Nicklas er billardsportens Rain Man: Jeg vil være professionel snooker-spiller!

Niels Hansen

Lukas og Daniel kæmper for medaljer til Danmark

Niels Hansen