3-Bande 5-Kegler Kegler Klassisk Nyheder Pool Skomar Snooker

DDBU indgår ny sponsoraftale med Simonis og Aramith

Billardsporten er sikret en særdeles attraktiv aftale for de næste 4 år med den nye sponsoraftale mellem DDBU og Iwan Simonis, som træder i kraft 1.september.

Aftalen indeholder for første gang at Iwan Simonis sponserer samtlige DM´er i DDBU. Tidligere var det kun de største DM´er og enkelte af pocketdisciplinerne.

Samtidig giver aftalen DDBU signifikant flere midler til billardsporten generelt.

“Vi er meget tilfredse med aftalen med Iwan Simonis”, siger DDBU´s formand Torsten Danielsson. “Det har været vigtig for DDBU, at vore samarbejdspartnere anerkender og understøtter den omfattende udvikling af billardsporten, som er planlagt i de kommende år. Iwan Simonis, som er verdens førende producent af billardklæder og billardballer, har vist DDBU den store tillid at tro på vore visioner og selv være en aktiv medspiller i udviklingen i de kommende år”. “En stor tak til Iwan Simonis´s direktør Bernard Bollette for et historisk og fortsat godt samarbejde”, slutter Torsten Danielsson.

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

Tilmelding til Nordisk Mesterskab i 3-Bande Carambole

Rune Kampe

Nicklas er billardsportens Rain Man: Jeg vil være professionel snooker-spiller!

Niels Hansen