Nyheder

DDBU forlænger aftale med Søren Søgaard A/S

Pressemeddelelse

 

Den Danske Billard Union (DDBU) indgår ny sponsoraftale med Søren Søgaard A/S.

 

DDBU og Søren Søgaard A/S, har indgået aftale om forlænget hovedsponsor samarbejde frem til 31. december 2020.

Den nye aftale styrker samarbejdet imellem de to parter, og der er tale om en 3 årig forlængelse af den nuværende sponsoraftale.

Med den nye DDBU hovedsponsoraftale er Søren Søgaard A/S bl.a. også bordsponsor til VM stævnet i 3-bande carambole billard på Værket i Randers, som afvikles ultimo november 2019.

”Jeg er meget tilfreds med det aftalegrundlag vi har forhandlet på plads med Søren Søgaard A/S. Vi har i DDBU ønsket en længerevarende sponsoraftale med den store danske billardfabrikant fra Vejle, da vi har et veletableret samarbejde med firmaet og med firmaets ledelse. I vores forhandlingsdialog har vi undersøgt muligheden for, om Søren Søgaard A/S kunne være medinvolveret i vores 2019 VM arrangement i Randers, som bordsponsor og som samarbejdspartner. Med den nye sponsoraftale er vores intentioner lykkedes og opfyldt, og jeg værdsætter meget det samarbejde og det engagement i dansk billard, som Søren Søgaard A/S viser DDBU ved at indgå i en ny sponsoraftale frem til udgangen af år 2020”. (Flemming Busk Knudsen – Formand for Den Danske Billard Union)

”Det har altid været vores vision at støtte billardsporten i Danmark og denne nye sponsoraftale med Den Danske Billard Union er i god tråd med dette samtidig med at vi styrker samarbejdet med Unionen. Vores bordsponsorat til VM i Randers 2019 giver mulighed for god national og international eksponering af det bedste dansk billard og Søren Søgaard A/S kan byde på, så det glæder vi os til.” (Keld Søgaard/Marie-Louise Søgaard Svarrer – Ledelse Søren Søgaard A/S).

Relaterede artikler

Digitalt program DM i Billard

Rune Kampe

DM-Ugen | Johnny har været den bedste i over 20 år: Jeg kan mine kampe udenad!

Niels Hansen

DM-ugen | lørdagens streaming (FINALEDAG SKOMAR), resultatformidling og praktiske spillerinformationer vedr. de klassiske discipliner

Rune Kampe