Nyheder Pool

Andreas Madsen vinder DDBU og DIF’s Danmarksmesterskab i Straight 2021/2022

Lørdag den 21. august lagde Copenhagen Pool og Snooker lokaler til det første DM i sæsonen 21/22, i hvad der må siges at være kongedisciplinen indenfor pool, 14/1.

Kun 9 spillere kunne stille til start, men det betød ikke, at der ikke var spændende kampe, således var der en del kampe der endte med smalle sejre. Den eneste kamp i første runde var den gamle kending Gert Laursen mod en ny spiller, Thomasz Czorniak. Gert vandt sikkert 125-29.

Anden runde bød på følgende kampe. Jeppe mod Gert, Jesper Nielsen mod Samir, Lentz mod Spanggaard samt Rene mod Andreas. Jeppe vandt 125-94 og Andreas vandt sikkert 125 mod 42. De sidste to kampe var der spænding om. Samir ender med at vinde 125-108 men det kunne godt være endt anderledes hvis Jesper havde udnyttet chancerne. Christoffer ender med kun at vinde 125-118 over Mathias, der havde chancen men lavede en dum fejl og Christoffer lukkede kampen.

På tabersiden slog Rene sikkert den nye spiller Thomasz og skulle op mod Mathias i næste runde. Den anden kamp stod mod Jesper og Gert. Rene vinder en kneben sejr på 125-107 og Jesper slår Gert 125-88. På vindersiden blev det to gode kampe. Samir mod Jeppe og Lentz mod Andreas. En velspillende Samir slog sikkert Jeppe 125-52. Chrisoffer spillede en flot kamp og vandt 125-65. Det gav følgende taber kvalifikation. Rene mod Jeppe samt Jesper mod Andreas. De to favoritter, Jeppe og Andreas, svigtede ikke og vandt sikre sejre på henholdsvis 125-43 og 125-60.

Det var nu semifinale tid og lodtrækningen gav følgende kampe Andreas mod Samir og Lentz mod Jeppe. Lentz spiller igen en flot kamp og vinder sikker 125-45. Den anden semifinale blev til gengæld en gyser. Samir viser endnu engang at han kan spille lige op med Andreas, men Andreas trak sig sejrrigt ud af kampen med cifrene 125-116. Finalen stod dermed mellem Christoffer og Andreas. Andreas lagde godt fra start og kom komfortabelt foran. Ved point nummer 92 misser han dog og Christoffer kommer til bordet. Christoffer laver en flot serie på 62, men scratcher på breakball’en. Han var godt spillende og kunne sagtens have lukket. Andreas viser klassen og laver de sidste 33 og lukker kampen med cifrene 125-101.

Et stort tillykke skal der lyde til Andreas med guldet, Christoffer med sølv og hhv. Jeppe og Samir med bronzen.

Der skal også lige gives tak til Copenhagen Pool og Snooker for at afholde stævnet og en kæmpe tak til Allan Bruun for at være turneringsleder og kommentere på streamingen.

 

Ord af: Rene Bak, udvalgsmedlem og poolspiller.

Relaterede artikler

Kom til åbent hus i Haderslev Billard Klub

Rune Kampe

Tre carambolespillere kæmper for EM-medaljer til Danmark

Niels Hansen

DM-ugen | spilleplan pr. disciplin og kronologisk rækkefølge

Rune Kampe