Kegler

Søren Søgaard Ligaen (Keglebillard) – Nedrykningsspil

Indledning og program

(se resultater nederst i artiklen)

4 hold dyster i denne weekend den 1+2. maj om de 2 eftertragtede pladser om at forblive i Søren Søgaard Ligaen i Keglebillard.

Vi har at gøre med 4 ret tætte hold, men hvor Helsingør dog må regnes for favoritter, og det ikke kun pga. de overførte 1.5 point, men også hjemmebanefordelen. Så det kunne godt ligne at 3 hold skal dyste om 1 plads, hvis Helsingør lever op til deres favoritværdighed.

Programmet er som følgende:

 

 

Streaming

Vi har desværre et problem i Helsingør. Internettet kan kun trække 2 borde, og vi vil derfor være tvunget til at fokusere på 2 af de 4 borde. Det bliver bord 3 + 4. Bord 1+2 kan følges på LiveScore linket her.

Lørdag den 1/5 kl. 11:45-18:00

Søndag den 2/5 kl. 9:45-16:00

Alt muligt held og lykke til alle 4 hold.

 

Resultater

Kamp 1:

Kamp 2:

Kamp 3:

Kamp 4:

Kamp 5:

Kamp 6:

 

Slutstilling:

Helsingør tager sig sikkert, og som forventet af førstepladsen.

Kolding tager andenpladsen efter en masse besvær. Specielt imod Ringsted sad alle Koldingensere ude på stolekanten, da Poul Arne kiksede med blot 2 point igen. Bertil endte med at kikse blot få point før 800, og Koldings Poul Arne kunne lave de sidste 2, og dermed sikre den altafgørende sejr imod Ringsted.

Ringsted må en tur ned i første division efter en turmult sæson, hvor der har været en del reserver på holdet, hvilket helt sikkert er en af de afgørende faktorer til bundplaceringen.

Aars må ligeledes ned i første division efter 16 afbud i grundspillet pga. Covid-19. Dette kunne de have reddet i nedrykningsspillet, men mange måneders pause er ikke godt for spille kvaliteten, så spillet har langt fra været godt nok til mere end 1. division i dette nedrykningsspil.

Det skal også bemærkes, at alle 4 hold i nedrykningsspillet er 5 mands hold, hvilket aldrig er set fungerende i praksis på et hold. Der kommer til at mange noget stabilitet og den rette energi, og det både i træning, på tur og i kampe. Det lyder tillokkende, men resultaterne for 5 mands hold taler deres eget tydelige sprog, desværre.

Om 12 dage starter slutspillet, hvor top 4 skal fordeles. Kik med når vi følger dette slutspil.

Den 6. juni afgøres så, hvilket 2 hold som erstatter Aars og Ringsted i elitedivisionen. Det bliver en lang og spændende søndag.

 

Med sportslige hilsener

Kent Rifbjerg Erichsen

Kegleudvalget

Relaterede artikler

DM-ugen | spilleplan pr. disciplin og kronologisk rækkefølge

Rune Kampe

Bristol genvandt DM i keglebillard for hold

Niels Hansen

Slutspil | Søren Søgaard Ligaen i 3-Bande Carambole og Keglebillard

Rune Kampe