Information

“Spørg løs!” – Webinar på Zoom om hjælp og tips til ansøgninger via Foreningstilskud.dk

Kære administratorer på Foreningstilskud.dk

Vi lancerer et helt nyt tiltag som vi glæder os til at ”sætte i søen” sammen med vores medlemmer.  Se her hvad vi har gang i:
“Spørg løs!” er et gratis webinar for alle vores medlemmer i Foreningstilskud.dk. Én time, hvor vi sidder klar på Zoom til at besvare alle mulige spørgsmål fra jer.
Det sker første gang den 6. april klokken 16.00 – 17.00.
Bøvler I med noget i forhold til fondssøgningen, så prøver vi vores bedste for at hjælpe jer videre.
Hvilke fonde kunne være gode til netop jeres projekt? Hvad er væsentligt i jeres ansøgning til netop dét projekt? Hvem kunne I samarbejde med? I står lige og mangler 20.000 kr. til faciliteter. Hvor skal I kigge hen? Og garanteret meget mere….
Forbered gerne et spørgsmål og hav det klar til når webinaret starter. Det er “først til mølle”. Og har du ikke et spørgsmål, kan du fint deltage alligevel. Måske du bliver inspireret, måske du kan hjælpe andre?

Du tilmelder dig det gratis webinar hér: https://klubvind.dk/product/spoerg-loes/

Venlig hilsen Lotte Jensen og Torben Märcher

Nyheden er sendt ud i dag sammen med vores nyhedsbrev, men måske I ikke lige så det…;O) Derfor denne ”reminder”.

Er din klub tilmeldt Foreningstilskud? Det er ganske gratis at benytte denne unikke mulighed for at søge midler til din klub. I kan tilmelde jer via nedenstående link:

Relaterede artikler

ÅRSMØDE 2024 | læs sportsårets spændende beretninger, se regnskab og budgetter – og som noget nyt, kom til debatmøde vedr. turneringer etc… vel mødt! (husk at tilmelde jer årsmødet 2024)

Rune Kampe

Tilmelding til Nordisk Mesterskab i 3-Bande Carambole

Rune Kampe

Kom til åbent hus i Haderslev Billard Klub

Rune Kampe