Information Skomar

SKOMAR CHAMP FINALE 2021

Kære finalister og de mange øvrige interesserede,

Det lykkes desværre ikke at gennemføre finalen i Skomar Champ 2021 mellem Jul og Nytår på grund af Coronanedlukningen. Finalen skulle have været spillet på Old Irish Pub / Damhuskroen d.27-28. december med TV-2-Sport direkte på begge dage.

DDBU arbejder tæt sammen med TV-2 Sport samt sponsorerne Søren Søgaard A/S, Simonis/Artemis og Old Irish Pub / Damhuskroen om at finde den bedst egnede afviklingsdato.

Forhandlingerne har været besværet af efterfølgerne efter Coronakrisen, EM i Håndbold, de 2 Olympiske Lege samt det kommende Tour de France.

DDBU regner med at kunne offentliggøre en spilledato i løbet af næste måned (maj). Denne vil med stor sandsynlighed komme til at ligge i sensommeren eller først i efteråret – altsammen i god tid inden den næste Skomar Champ kvalifikation i november.

Vi glæder os alle til et brag af et event, hvor de 16 finalister skal kæmpe om titlen: Skomar Champ 2021/2022 samt den store præmiesum.

Torsten Danielsson, Formand, Den Danske Billard Union

Relaterede artikler

Digitalt program DM i Billard

Rune Kampe

Efter ønske på årsmødet – kommer hermed et specificeret eventregnskab på SKOMAR CHAMP 2023. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Forretningsudvalget på formand@ddbu.dk

Rune Kampe

Nyhedsbrev juni 2024

Rune Kampe