Information Kegler

Skal du uddannes som klubinstruktør med ansvar for begyndere/nye medlemmer i din klub?

Den Danske Billard Union ønsker at få genetableret en stabil landsdækkende Klubinstruktør uddannelse i Keglebillard og i den forbindelse har unionen allieret sig med Jimmy Lauridsen, instruktør i bl.a. keglebillard, med ca. 35 års erfaring indenfor teknik og keglespil. Jimmy bliver chefinstruktør og medansvarlig for selve konceptet, i samarbejde med Dorthe Lauridsen, DDBU-bestyrelsesmedlem og ansvarlig for DDBU Keglebillard, samt 1-2 andre kegleinstruktører, henholdsvis fra Sjælland og Jylland, som vi håber at finde i løbet af den nærmeste tid.

Denne Klubinstruktør uddannelse baseres primært på at uddanne en til to personer i klubberne, som har lyst og interesse i, at kunne instruere nye medlemmer samt eksisterende medlemmer/begyndere som gerne vil udvikle deres keglespil lidt mere.

Deltagere i Klubinstruktør uddannelsen skal gerne have nogle års erfaring med spillet, et gennemsnit over 10 og gerne lidt teknisk viden om spillet. (Interessen for at uddanne sig som instruktør er dog det vigtigste)

Det er vigtigt at interesserede er opmærksom på, at det primære udgangspunkt er at kunne videreformidle teknik, praktisk viden om spillet, tilrette fejl og mangler hos spillerne osv.
Får du så selv en mulighed for også at kunne bruge den viden du får, til dit eget spil, ja så er det jo kun en win-win situation.

Uddannelsen skal være fremadrettet og videregående, d.v.s. at der hvert år vil være 1-2 samlinger af de uddannede instruktører, hvor der vil være genopfriskning, ny viden og ikke mindst, at der bliver mulighed for at netværke med de andre instruktører og lære af hinanden.

Uddannelsen opbygges i foreløbig 3 moduler, hvor vi nu igangsætter Modul 1 og arbejder på at færdiggøre Modul 2 og 3.

I øjeblikket arbejder vi på at få tilrettelagt hele konceptet og håber at vi i løbet af kort tid kan udsende en invitation til denne Klubinstruktør uddannelse. Forventet afholdelse i oktober/november måned, 3-5 steder i landet.
Kender du en eller to i klubben som kunne være interesseret, så informer dem gerne om dette tilbud, som udsendes til klubberne snarest muligt.

Vi har også brug for klubber som har lyst til at stille min. 4 kegleborde, uden beregning, til rådighed en lørdag eller søndag, i forbindelse med denne uddannelse.

I samme forbindelse skal der etableres en gruppe bestående af 1-2 instruktører, udover Jimmy Lauridsen, som har tid og lyst til at være en del af uddannelsen, både med planlægning og udførelse på dagen. Der er brug for personer som har en god solid viden om keglebillard, teknik og balbehandling og et gennemsnit over 15. Meget gerne en fra Sjælland og en fra Jylland.
Er du interesseret i at være med i dette arbejde så kontakt Jimmy Lauridsen på tlf. 30 42 60 62 eller på mail,
j.lauridsen304@gmail.com, eller Dorthe Lauridsen, ansvarlig for DDBU Keglebillard, på tlf. 28 51 09 04 eller mail, dorthe@ddbu.dk

Relaterede artikler

Kom til åbent hus i Haderslev Billard Klub

Rune Kampe

DM-ugen – spilleplan pr. disciplin

Rune Kampe

Bristol genvandt DM i keglebillard for hold

Niels Hansen