Kegler

Keglebillard: Johnny Hansen og Charlotte Sørensen vinder DM 2021

Mesterskabet, som blev afviklet i anledning af BK Frems 90års jubilæum blev en turnering med flot billard, spændende kampe og dommerarbejdet til UG til stor glæde for de mange hjemme i stuerne, som så med via livestream.

Finalen for herrerne blev aldrig en gyser, men derimod et studie i, hvordan man spiller den perfekte fortsatpot. Johnny Hansen, Bristol-Odense lukker i 1. indgang for 92 tyvende gang i karrieren og tager sin 6. DM-titel på fornemste vis. Thomas Bræck, Vejby BK – som har siddet på tronen de sidste to år – måtte tage til takke med sølvmedaljen. Bronzemedaljerne gik henholdsvis til Anders Henriksen, Vordingborg BK og Brian Nielsen, Bristol-Odense.

Hos kvinderne genvandt Charlotte Sørensen, BK Grøndal titlen imod en stærkt spillede Marianne Mortensen, BK Fluen. Charlotte viste stor mental styrke, ved at lave en flot kontraserie på et vigtigt tidspunkt kampen. Bronzemedaljerne gik til Charlotte Koefoed, Vordingborg BK og Marianne Andersen, Hvalsø BK.

Der skal lyde en stor tak til BK Frem, dommere, hjælpere, spillere, kommentatorer og turneringsleder Jan Mortensen samt alle sponsorerer for at bakke op om DM 2021.

Hvem vinder DM i Keglebillard for hold? Det kan du få svar på den 15. og 16 maj, hvor der afvikles slutspil i Søren Søgaard Ligaen i Vejby Billard Klub – der streames ligeledes fra mesterskabet.

Relaterede artikler

DM-ugen i Herning i uge 25

Rune Kampe

I dag er det Den Danske Billard Unions 90-års fødselsdag!

Rune Kampe

DDBU inviterer til afskedsreception for Hanne Rasmussen  

Rune Kampe