5-Kegler

5-Kegler: datoer og information

Kære alle med interesse for 5-Kegler

Vi har i en tidligere meddelelse fortalt, hvordan vi håber at kunne genoptage vores Tours, så sæsonen kan spilles færdig – eller i hvert fald tæt på. Nu er der også kommet officielle datoer fra Christiansborg. Nøgledatoer er den 6/5 eller senest den 21/5, hvor vi atter kan spille igen.
Derfor sætter vi nu alle sejl ind på at få spillet så meget af sæsonen færdig – afslutningsvis med to DM’er, nemlig DM 2-mandshold og DM Individuelt. Følg med på hjemmesiden og på DDBU 5-Kegler på Facebook, hvor vi vil opdatere, når det er nødvendigt.

Hermed lidt mere information.
Vi satser på følgende spilledage til Tours:
Den 8/5: Elite Tour i Ikast, Mesterrække Vest i Fluen og Mesterrække Øst i Højen
Den 22/5 og 23/5: Elite Tour i Ikast (den 23/5), Mesterrække Vest i Ikast (den 22/5) og Mesterrække Øst i Albertslund (den 22/5)
29/5 og 30/5: Grand Tour i Albertslund
Dette er stadig med forbehold for lokale nedlukninger.

Omkring den tidligere information vedr. afdeling 7, har vi fundet en løsning, som ikke straffer spillere for ikke at spille, men heller ikke gør, at pointene forbliver på ranglisten i 2 år.
Følgende bliver proceduren: Næste spillede Tour, uanset dato, afløser den 30/1. Touren efter afløser den 27/2. Efterfølgende afløses den 13/3 og så fremdeles. De 6 bedste resultater tæller til ranglisten.
Vi kommer ikke til at spille alle forårets Tours, men forhåbentlig tre ud af fem. De to (eller tre) manglende Tours overføres til næste sæsons første to afdelinger, så ovenstående princip fastholdes.

DM 2-mandshold spilles den 12/6 og 13/6 i KBK/BNV og Grøndal/CCB. Der er stadig ledige pladser, men maksimalt plads til 20 hold. Tilmelding “først til mølle” til Hanne på hanne@ddbu.dk.

DM Individuelt for top 16 på ranglisten spilles i Ikast BK den 19/6 og 20/6.

Vi håber I har forståelse for, at vi arbejder efter de bedst mulige løsninger, som ikke er 100% optimale, men som forhåbentlig muliggør en nogenlunde retfærdig afvikling af sæsonen.

Mvh
Udvalget for 5-Kegler

Relaterede artikler

DM-ugen i Herning i uge 25

Rune Kampe

I dag er det Den Danske Billard Unions 90-års fødselsdag!

Rune Kampe

DDBU inviterer til afskedsreception for Hanne Rasmussen  

Rune Kampe